52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Resultat del fòrum Can Basté 2018

CC Can Basté
Fins al 09/02/2019
  • Fotografia

Aquestes propostes ja han passat

Marta Pareja i Erik Estany guanyen les beques de 2.000 €

La 15a edició del fòrum de fotografia de Can Basté que va tenir lloc entre el 27 de novembre i el primer de desembre de 2018 ja és història.

Abans de tancar portes, però, va tenir temps per fer públic el resultat de la concessió de dues beques de 2.000 € per desenvolupar-ne els projectes expositius a la Sala Cava del centre. Després de dos dies durant els quals els finalistes de la convocatòria van defensar els seus projectes, el jurat, format per Bego Antón, Javier Ties i Roberto Villalón, va fer pública la resolució l'últim dia del fòrum i va decidir, per unanimitat, premiar Estudio sobre la monarquía de Marta Pareja i Best guess for this image d'Erik Estany. La feina de Carol Rodríguez Perifèrica va rebre una menció especial.

La proposta de Pareja sorgeix d'una anècdota personal de l'avi de l'artista, el qual va ser nomenat Emperador en l'apartat professional del DNI. A partir d'aquí, desenvolupa una reflexió sobre el valor de la monarquia. El projecte d'Estany juga amb el resultat de les imatges del cercador Google i els múltiples significats més enllà dels que l'autor original els ha donat en un principi. Finalment, l'obra de Rodríguez ha estat mencionada pel respecte amb què la fotògrafa tracta els barris perifèrics de grans ciutats. Els tres projectes s'exhibiran durant el 2019 al CC Can Basté.

No patiu si no vau poder atansar-vos a Can Basté durant el fòrum, tingueu en compte que fins al 09/02/2019 podeu admirar les exposicions Rohingyas, fugint del genocidi d'Olmo Calvo a la Sala Cava, la mostra col·lectiva Feminisme i feminitat. Una reflexió visual situada a les golfes i Fantastic photo wall d'Edgar Dos Santos exposada al vestíbul de l'equipament del barri del Turó de la Peira.

Activitats relacionades