52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Rialles a raig de Regadora

CC Besòs
Divendres 03, 10 i 24/07/2020 - Cancel·lat
  • Circ
  • Dansa
  • Familiar
  • Teatre

Segona edició del cicle de teatre de carrer i clown al CC Besòs - Cancel·lat

Recordeu aquell costum estiuenc de refrescar el terra tot fent rajar una regadora? Doncs això és el què fa el CC Besòs a la Rambla Prim. L'equipament de Sant Martí repeteix la fórmula de l'estiu passat i torna a regar les tardes de juliol amb La Regadora. La mostra d'espectacles de carrer on el gènere del clown pren les regnes vol ser un aparador del gènere, a més de donar visibilitat a la feina que es fa des del programa de residències El Viver.

En aquesta segona edició de La Regadora s'amplia l'aparador de disciplines i es podran veure pallassades, és clar, però també acrobàcies, dansa, teatre i, com a la majoria d'espectacles de carrer, molta interacció amb el públic de totes les edats. Com l'any passat, tots els espectacles són gratuïts, però cal reservar entrades prèviament com a mesura de seguretat davant la covid-19. Podeu fer-ho al seu web.

Comencem a remullar-nos amb la pallassa Serafina. La cia. Cirquet Confetti porta Circ amb maleta (03/07 – 19.00 h) d'on surten una bona colla d'estris inimaginables per sorprendre el públic amb malabars, equilibris, música, màgia...

El divendres següent hi ha doble sessió! La primera a trencar el gel és la cia. La Toli, resident al centre, amb la peça On? Com? Aigua? (10/07 – 19.00 h). Aigua, aigua i més aigua és el que necessita la Toli quan es desperta. Però un dia se li acaba i n'haurà de trobar per començar bé el dia. En serà capaç? Tot seguit és el moment dels Trasla2 (10/07 – 19.30 h), un espectacle de carrer amb tots els elements d'acrobàcia, dansa, teatre i molts somriures que porten dos transportistes solitaris a la seva furgoneta en constant moviment.

Aviverdei (24/07 – 19.00 h Cancel·lat), exclama l'Ale Risorio per acabar de buidar La Regadora. Una contracció de happy birthday!, el crit que dóna pas a la majoria de festes sorpresa. Però què passa quan la persona homenatjada no acaba d'arribar mai? Es pot festejar l'aniversari igualment? Ho sabrem a l'últim espectacle del cicle. Ah! No cal invitació i tampoc que porteu cap regal! Només cal que reserveu entrades prèviament.

Si no sabeu com crear l'usuari en línia necessari per a la reserva d'entrades, aquí teniu la guia visual que us explica com fer-ho pas a pas. Si teniu una reserva feta i finalment penseu que no la fareu servir, us demanem que la retorneu per donar l'oportunitat a altres persones. Us expliquem com fer-ho des de casa.

Activitats relacionades