52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

S'encenen els Llums de Bohèmia

CC Sarrià
06, 13, 20 i 27/02/2020
  • Cinema
  • Música
  • Teatre

Ja tenim aquí la 9a edició!

S'activen els interruptors per iniciar una nova edició dels Llums de Bohèmia al CC Sarrià! Cada dijous de febrer, l'equipament situat als jardins de Vil·la Cecília, presenta una proposta que pot anar des d'un concert fins a un espectacle de teatre. La sala Conxita Badia es vesteix de vellut vermell per convertir-se en un cabaret i acollir quatre espectacles de petit format.

El jazz manouche de la Marta Sierra & Daphne Quartet (06/02 – 19.30 h) trenca el gel d'aquesta novena edició. Molt popular a l'Europa dels anys trenta i quaranta, fusiona la música apassionada i melancòlica dels gitanos de l'Est d'Europa amb les harmonies pròpies del jazz americà. Transporteu-vos als cafès de París de l'època a ritme de clàssics del swing!

Heu vist mai la pel·lícula muda The Camerman (13/02 – 19.30 h) d'en Buster Keaton? No trobeu que acompanyada de música el film és una altra cosa? Doncs exactament això és la segona proposta del Llums de Bohèmia d'enguany. En Carles Robert Bassa al piano acompanya les boges escenes del geni del cinema, tal i com es feia ara fa cent anys.

Servint-se del llenguatge físic i posant-se a la pell de diversos personatges, l'actriu Sílvia Albert Sopale mostra amb humor la identitat de les dones negres a No es país para negras (20/02 – 19.30 h). El racisme aflora a través d'anècdotes i records que ha anat suportant, així com l'experiència de tota una comunitat serveix per explicar part de la història oculta, el recorregut de les dones negres espanyoles.

La Lali Feliu i en Miquel Ferret són les darreres llums que brillen aquest febrer i les seves Gastro-rimes (27/02 – 19.30 h), una proposta sonora ben original: un cabaret gastronòmic de música i paraula. Petits textos deliciosos maridats amb un clarinet per degustar directes de l'orella al paladar. Bon profit!

Ep, totes les activitats són gratuïtes i cal fer reserva prèvia, ja que l'aforament màxim és de vint persones. Durant les actuacions la cafeteria del centre, situada paret per paret amb la sala, té obert i permet acabar d'arrodonir la vetllada.

Activitats relacionades