52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

S’encenen els Llums de Bohèmia

CC Sarrià
09, 16 i 23/02/2023
  • Música
  • Teatre

És la 12a edició del cicle de propostes petit format del CC Sarrià

Cada mes de febrer, el CC Sarrià encén els Llums de Bohèmia, un cicle de petit format on podeu trobar propostes de cabaret, monòlegs, concerts, teatre i tot el que puguin fer encabir a la Sala Conxita Badia. Cada dijous, una nova activitat gratuïta!

 
Luz
09/02 – 19:30 h
A més de ser un espectacular trompetista i percussionista, Carlos Sarduy és també pianista, compositor i productor. Elogiat pel seu so, la seva gran musicalitat i la seva increïble versatilitat musical. En els seus concerts ofereix un màgic i vibrant viatge musical a través d’un discurs melòdic, sensible, característic d’un llenguatge personal on es reflecteix el seu gran coneixement sobre la música afrocubana i el seu mestratge per desenvolupar-se al jazz de manera innovadora. Aquest concert inaugura el 13è circuit Barcelona Districte Cultural.

 
Middleground
16/02 – 19:30 h
Eloi Martín Casanovas, a través de Middleground, parla sobre les batalles que lliurem amb les expectatives.  Sobre com no podem no ser cap cosa quan interaccionem, quan sortim de casa. Sobre com empresonen les normes, sobre les contradiccions, sobre el “mai és prou”, sobre la tranquil·litat de les etiquetes i les seves pressions. Sobre la perfecció. Sobre la mal·leabilitat dels rols. Fa preguntes sobre com es construeix el desig. Middleground vol ser l’úter on es couen ideals i referències, un observatori on es fa evident el preu que paguem per córrer a perseguir la clau de l’èxit.

 
La vieja Porota
23/02 – 19:30 h
La pallassa Carla Cajardo tanca el 12è cicle Llums de Bohèmia amb una emotiva història, en clau de clown, sobre les vocacions artístiques, el pas del temps i els tresors que cada persona guarda dins seu.

Activitats relacionades