52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Simfònic 2023, cent concerts simultanis

Diversos centres civics
10/06/2023
 • Música

Aquestes propostes ja han passat

El músic Pep Sala apadrina la 13a edició

El dissabte 10 de juny, vora 5.000 alumnes d’escoles de música de Catalunya i Balears interpretaran 100 concerts alhora, al llarg i ample del país. Música clàssica, swing, jazz, electrònica o tradicional... tots els estils tenen cabuda a la jornada organitzada, un any més, per l’Associació Simfònic. L’objectiu principal, com sempre, és donar visibilitat a la feina de les escoles de música.

A Barcelona ciutat, s’organitzen concerts en llocs tan diversos com el Parc de les Aigües, la Presó Model o el Parc d’Atraccions Tibidabo i també, com des del primer dia, a un bon grapat d’equipaments de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona. Enguany, les actuacions seran als CC Albareda, CC Can Deu, CC Casa Orlandai, CC Cotxeres de Sants, CC El Sortidor, CC Josep Maria Trias i Peitx, CC La Sedeta, CC Matas i Ramis, CC Torre Llobeta, CC Urgell. Consulteu el programa de cada espai a aquest enllaç.

Si l’any passat el cant comú va ser Illes dins d’un riu de Tomeu Penya, i en anteriors ocasions s’han cantat himnes com Gotta be patient dels Stay Homas, Fins que arribi l’alba dels Catarres, Camins de Sopa de Cabra o Bon dia dels Pets, entre més, el músic Pep Sala apadrina la 13 edició del festival SIMFÒNIC amb la cançó Boig per tu, tot un clàssic modern.

El concert col·lectiu, simultani a totes les seus, serà dissabte 10 de juny a les 19:00 h. Mentrestant, podeu començar a entonar i repassar els primers versos de la cançó: En la terra humida escric / nena estic boig per tu / em passo els dies / esperant la nit. Com et puc estimar / Si de mi estàs tan lluny / Servil i acabat / Boig per tu!

Activitats relacionades

 • El CC Can Clariana Cultural assaja el tercer muntatge participatiu

  On:
  CC Can Clariana Cultural
  Quan:
  Des del 04/10 i cada dimecres fins a final de curs 2023/24
 • Quatre exposicions per veure als Centres Cívics de Barcelona

  On:
  CC Can Basté, CC La Farinera del Clot, CC Pati Llimona i CC Parc Sandaru
  Quan:
  Fins al 31/10/2023
 • Es presenta la primera mesura de govern del pla 'Fem cultura'

  On:
  Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Fins al 31/12/2023