52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Sis concerts al jardí de Can Verdaguer

CC Can Verdaguer
Dijous: 21, 27/06, 04, 11, 18 i 25/07/2019
  • Música

El CC Can Verdaguer posa música als dijous d'estiu

La distintiva palmera del CC Can Verdaguer tornarà a ser testimoni, un any més, dels concerts estiuencs de l'equipament del barri de Porta. Fins a final de juliol, les tardes de dijous omplen de música el jardí de l'antiga masia de Nou Barris amb sis actuacions musicals ben variades. Si voleu assistir-hi, no cal que reserveu cadira. I el preu de l'entrada el decidiu vosaltres en sortir, seguint el mètode de taquilla inversa.

Coincidint amb el Dia de la música, la compositora, pianista i cantautora Andrea Mir (Divendres, 21/06 – 19.30 h) estrena el cicle de les Tardes al jardí de Can Verdaguer. Acompanyada per Dani Campos, presenten el seu primer treball Arribes tard, un disc de tonalitats poètiques i melodies que van del sou al pop passant pel jazz. El darrer dijous de juny és per la banda Flying hats (27/06 – 20.00 h). Tot i que encara no ha publicat cap disc, tenen previst entrar a l'estudi de gravació abans no acabi l'any, tenen una bona colla de temes propis de pop-rock i donen gran importància a les lletres de les cançons.

El mes de juliol s'estrena amb l'actuació de El sobrino del Diablo (04/07 – 19.30 h). L'assidu cantautor de les Tardes al jardí de Can Verdaguer, Juan Gómez González, té més de vint anys d'experiència trepitjant els escenaris amb un repertori àcrata i divertit. Acompanyat només de la guitarra o en petita formació porta més de 2.500 concerts a l'esquena. El dijous següent és el torn de Mima (11/07 – 19.30 h). La formació, amb la veu de Mati Pando, Miguel Aranda a la guitarra i Mario Vélez fent sonar la percussió, presenta un repertori tendre i delicat versionant autors de copla, flamenc, cançó tradicional i tango.

La tercera setmana del mes, és el torn d'en (18/07 – 19.30 h). Roger Abella portarà la seva proposta en solitari amb cançons intimistes amb el punt de mira en la dualitat entre l’ombra i la llum de l'ésser. Finalment, el concert enèrgic de Surf and fat (25/07 – 19.30 h) donarà per acabat el cicle d'estiu. El duet, format per Barbara Eisele (guitarra) i Maria Morell (bateria), posarà el punt final a les tardes musicals amb l'actuació volcànica que les caracteritza. Lletres lleugeres, però fermes i amb subtils tocs d'humor. Una bona manera de dir "Benvingut, estiu"!

Activitats relacionades