52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Sisco Romero pinta a favor del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI

CC Cotxeres Borrell
12/06/2019 i fins al 10/07/2019
  • Art i exposicions

La façana del CC Cotxeres Borrell torna a canviar de fesomia

El xamfrà entre el carrer Viladomat i el Marquès de Campo Sagrado, a tocar del Paral·lel, ja es prepara per rebre una nova intervenció artística. Fins a vuit vegades ha canviat de cara la façana del CC Cotxeres Borrell des del passat mes d'octubre quan es va iniciar el projecte 12+1 en col·laboració amb la Fundación Contorno Urbano.

El responsable d'aquesta novena ocasió és l'il·lustrador Siscu Romero, més conegut com a MR. Sis. Tot i guanyar-se les garrofes com a il·lustrador, també treballa en altres disciplines artístiques com el teatre i la dansa. Cada vegada més atret per la pintura i el mural, l'artista es troba en una contínua recerca de nous suports i tècniques per aprendre i millorar cada dia. Més enllà de la perfecció, considera essencial permetre a un mateix equivocar per crear d'una manera relaxada, gaudint del resultat com del procés creatiu.

Amb la celebració del Dia Internacional de l'orgull LGTBI a la vista, la intervenció de dimecres 12 de juny clama a favor dels drets del col·lectiu i compta amb la col·laboració del Centre LGTBI de Barcelona i el Casal Lambda. Però el mural que omplirà a la paret de l'equipament del barri de Sant Antoni no només es destina a la contemplació, sinó que demana la participació del públic. Un cop l'obra estigui finalitzada, feu-vos un petó amb qui vulgueu i compartiu la fotografia a les xarxes amb l'etiqueta #SoloUnBeso, reivindicant el dret de tothom a estimar com es vulgui. L'obra es podrà visitar fins a la propera proposta del dia 10 de juliol.

Si voleu conèixer totes les obres del projecte, podeu visitar l'àlbum fotogràfic. Ja han deixat plasmades les seves obres: Jay Bisual (Big city worms, 10/10/2018), Ivan Floro (Sacred waters, 14/11/2018), Margalef (Azar, 12/12/2018), Anna Taratiel (Perspectivas y vacíos, 09/01/2019), Núria Toll (Veïnes, 13/02/2019), Flavita Banana (Juntes ens divertim, juntes ens protegim, 13/03/2019), Cristina Lina (Tommy, 10/04/2019) i Degon (Green street art, 08/05/2019). Així mateix, com amb la darrera intervenció, es podrà ampliar informació sobre la peça creada per MR. Sis amb l'aplicació per a mòbil Emotions AR.
 
 
Emmarcat dins el cicle Art i espai públic, el CC Urgell inaugura, precisament, 12 + 1 | Mostra d'Art Urbà Contemporani l'exposició que exhibeix imatges d'algunes obres que han format part del projecte a Sant Feliu de Llobregat, Hospitalet de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts i Barcelona (CC Cotxeres Borrell) com Margalef, Musa 71, Ibie, Pouvelle, Anna Repullo, Núria Toll, Verge amb nen, Xavi Ceerre, Perrine Honoré, Paula Calavera i Alva Moca. Es podrà visitar a la Sala Teresa Pàmies entre el 6 de juny i fins al 4 de juliol.


Solo un beso és l'obra de Siscu Romero Mr. Sis en relació al moviment LGTBI

Activitats relacionades