52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Sonen noves Veus

CC Vil·la Florida
16, 23/02, 02 i 09/03/2023
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

Quatre propostes musicals de petit format al CC Vil·la Florida

De bracet amb el mes de febrer, torna Veus, el cicle musical de petit format al CC Vil·la Florida! Cada dijous, l'equipament de Sant Gervasi ofereix un concert per fer un tast de diverses propostes musicals. De l’òpera al jazz, passant per la música popular oblidada i una proposta de pop molt singular: un pòquer guanyador que donarà calidesa als vespres més freds de l’hivern.

Apunteu aquestes propostes, que comencen just acabar el cicle MúsicaZ al centre:

Concert líric
16/02 -  19:00 h
La soprano Laia Camps i el tenor Joan Martínez Colás interpreten àries i duets d’allò més coneguts de La Traviata (Verdi), La flauta màgica (Mozart), Norma (Bellini)... Una bona manera de començar el cicle!

 
Alba Casaramona i Joan Berenguer
23/02  - 19:00 h
El duet barceloní explora els cançoners tradicionals incorporant-hi bases electròniques i arranjaments contemporanis. Cants de batre, romanços i altres cançons on ressona el record, l’herència, el paisatge, la poesia, la fúria i la tendresa i que el duet porta al present amb una mirada pròpia.

 
Clams
02/03 – 19:00 h
Aquesta banda de pop eclèctica està formada per músics professionals i un grup de coristes amb discapacitat intel·lectual, sorgit de l’èxit del projecte Música per a la Inclusió. L’harmonia i la diversitat són un dels pilars que fan que aquest grup tingui gairebé deu anys de trajectòria.

 
María Esteban Trío
09/03 – 19:00 h
Concert amb motiu del #8M. Formació de jazz formada per María Esteban (veu), Rai Paz (guitarra) i David Muñoz (contrabaix). Format per la María Esteban a la veu, en Rai Paz a la guitarra i en David Muñoz al contrabaix, les seves arrels clavades al jazz tradicional veuen de grans vocalistes com Frank Sinatra, Sara Vaughan, June Christy i Anita O’day. El projecte sorgeix de la voluntat de recrear el jazz de principi del segle XX, un estil que respecta al màxim l’estètica i el so dels orígens del jazz tradicional i el swing. Ep! Que si t’agrada ballar, hi haurà una petita pista habilitada!

 
Els quatre concerts són gratuïts, només cal que reserveu entrades des dels enllaços anteriors. Aquí us expliquem com fer-ho i com podeu retornar una reserva en cas que finalment no hi poguéssiu assistir.

Activitats relacionades