52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

T'agrada ballar swing?

CC La Sedeta, CC Sant Andreu, CC Torre Llobeta i CC Can Basté
Durant tot l'any
  • Dansa
  • Familiar
  • Música
  • Tallers

Apunta't a les trobades mensuals!

La música de swing es pot ballar de moltes maneres: en parella o en solitari, de forma més dinàmica, espectacular i divertida com el xarleston, més tranquil·lament i sensual com en el blues i fins i tot es pot ballar bé o malament, però això no hi fa res. El més important és seguir el ritme i passar-ho bé en companyia!

Un cop al mes, el CC La Sedeta, el CC Sant Andreu, el CC Torre Llobeta i el CC Can Basté organitzen trobades a l'aire lliure. Podreu ballar com endimoniats fins a caure extenuats!
 
 
Matinal de swing
CC La Sedeta
2n diumenge de cada mes - 12.00 h

Lindy-hop, balboa, blues, xarleston... a l'aire lliure, bon ambient i amenitzat pels SwingCats. Cada segon diumenge de mes, a la plaça de la Sedeta (c/ Indústria entre Sicília i Nàpols) i a les 12.00 h podeu deixar-vos anar movent el cos al ritme de la música dels DJs.
 
 
Sant Andreu balla swing!
CC Sant Andreu
12.00 h

L'emblemàtica plaça Orfila de Sant Andreu s'omple un dissabte o diumenge al mes d'entusiastes de l'estil. Però si no en sabeu i us moriu de ganes de llançar-vos-hi, no patiu! Hi ha una classe oberta i gratuïta per a tothom qui es presenti a les 12.00 h davant l'ajuntament de la vila. La bona música i la diversió estan assegurades!
 
 
Espai de swing
CC Torre Llobeta
3r dissabte de cada mes - 19.00 h

Al Districte de Nou Barris, si voleu ballar swing, només cal que us deixeu caure per l'equipament Torre Llobeta el tercer dissabte de cada mes a les 19.00 h. Una sessió jam, amb música enllaunada, per als amants del lindy-hop. L'entrada és oberta i gratuïta i dinamitzada per en Xavi Bernal.
 
 
Swing a la plaça!
CC Can Basté
Consulteu dates al seu web - 12.00 h

La plaça de Can Basté es converteix en un nou espai de trobada i ball per a tothom amant del swing. Música i bon ambient que convida a conèixer aquest gènere de música i, si es dóna el cas, posar-se a ballar! De moment, comencen sense tenir un dia en concret del mes, tot i que sempre es farà davant del centre i a les 12.00 h.
 
 
La salsa de Can Clariana
CC Can Clariana Cultural
Un dissabte al mes - 11.00 h

Si voleu provar un altre estil, atreviu-vos amb la salsa! Un dissabte cada mes, Can Clariana es transforma en la pista de ball per als amants d’aquesta música. Si no has ballat mai salsa, però t’agradaria començar, aquesta és la teva oportunitat! A les 11.00 h podeu posar a prova les vostres habilitats amb el taller gratuït i mitja hora més tard, la pista és tota vostra fins a les 13.30 h.

Activitats relacionades