52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Tallers de Nadal pels més petits de casa

Públic familiar
Diversos Centres Cívics
Nadal 2021
 • Familiar
 • Tallers

Ja és hora de començar a celebrar les festes en família als nostres centres!

Nadal ja arriba a la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona! Unes setmanes on ens encanta gaudir d'activitats en família, acompanyats dels més petits de casa. És per això que els nostres equipaments, com cada any, han programat un seguit d'activitats per poder celebrar l'arribada de Nadal a la ciutat des de ja! Voleu conèixer quines seran aquestes activitats? Aquí us deixem un recull:

Una de les coses que més ens agrada de Nadal als grans i als petits és decorar-ho tot. I centres cívics com el CC Parc Sandaru també es volen omplir de llums i brillantina. Decora el centre amb ells el matí del 27 de novembre! També podeu ajudar a decorar i enlluernar l'arbre de Nadal del CC Vallvidrera-Vázquez Montalbán el 30 de novembre o crear les vostres pròpies decoracions amb paper per l'arbre de casa al CC Casa del Rellotge el dijous 16 de desembre.

Però sabeu que a part de decoracions pel vostre arbre de Nadal també podreu crear un calendari d'advent al Centre Cívic Can Castelló? El dimecres 1 de desembre a les 17.45 h teniu una cita a l'equipament per crear el calendari i regalar-lo a persones amb diversitat funcional en risc d'exclusió social en commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional. Un acte preciòs fet per nens en unes dates precioses com són les properes les festes!

Altres equipaments també ens porten tallers de cuina nadalenca durant el mes de desembre. Podreu aprendre a fer galetes i dolços de Nadal a centres com el CC Trinitat Vella, el CC El Sortidor o el CC Parc Sandaru

I no ens oblidem del Tió de Nadal! Podreu gaudir del Tió Solidari per la Marató de TV3 al Centre Cívic Navas o fer cagar el Tió d'una forma ben divertida al CC Joan Oliver "Pere Quart" el dia 22 de desembre. Però... Abans de poder fer cagar el Tió, l'haurem d'anar a buscar, no? Acompanya als companys del CC Sarrià a buscar-lo per l'entorn del centre la tarda del 15 de desembre!

I aquestes només són unes quantes propostes. Els centres cívics s'omplen d'activitats infantils i familiars aquest desembre amb l'arribada de Nadal! Dona una ullada a totes fent clic aquí.

Activitats relacionades

 • Es presenta la primera mesura de govern del pla 'Fem cultura'

  On:
  Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Fins al 31/12/2023
 • Es presenta la primera mesura de govern del pla 'Fem cultura'

  On:
  Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
  Quan:
  Fins al 31/12/2023
 • Tanit Plana retrata l'adolescència

  On:
  CC Can Basté, CC Joan Oliver - Pere Quart i CC La Casa Elizalde
  Quan:
  Fins al 31/12/2021