52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Tardes de jazz a la Sagrera

CC La Sagrera - La barraca
02, 09, 16 i 23/07/2021
  • Música

Són els divendres musicals de juliol a La Barraca

Si pregunteu a la Sagrera què es pot fer els divendres de juliol al barri, de ben segur que obtindreu una resposta unànime: Nits de jazz a la plaça Masadas!

Aquest estiu, excepcionalment, les nits es converteixen en tardes i la plaça porxada amb més encant de la zona haurà d’esperar a l’any vinent per tornar a omplir-se d’amants del jazz, ja que el cicle de música en directe passa a celebrar-se a la sala d’actes del CC La Sagrera – La barraca.

Set músics i dos ballarins de lindy hop es fusionen a l’escenari per interpretar, i ballar, la història del swing des del seu inici. Són els Men in swing (02/07 – 18.30 h), que trasllada el públic a l’època de la llei seca dels Estats Units d’Amèrica.

L’Easy leaving trio (09/07 – 18.30 h), que s’inspira en la calidesa de la música brasilera i la sofisticació del jazz clàssic, us seduirà amb la visió personal que impregnen en les versions que interpreten, des d’Ellington a Monk.

El repertori del Marta Duran Quartet (16/07 – 18.30 h) es nodreix de temes propis de coll jazz, bossa nova i boleros, però també d’estàndards del jazz de referents com Stan Getz, Tom Jobin o Chet Baker.

Com ja és habitual, la darrera nit de jazz va a càrrec de la formació Sagrera Destruction (23/07 – 18.30 h). En aquesta ocasió, l’agrupació de l’Escola de Música BCN Fusió versionarà un ampli repertori de temes clàssics.

Les entrades, gratuïtes, les podeu reservar quinze dies abans des dels enllaços anteriors o bé des del web de l'equipament del carrer Martí Molins. Si teniu entrades i finalment no hi anireu, cancel·leu la inscripció per tal que altres persones puguin accedir al concert. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Activitats relacionades