52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Tardes i música a les golfes de la Casa Golferichs

Centre Cívic Casa Golferichs
Primavera 2022
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

Veus amb nom propi

La música torna a les golfes del CC Casa Golferichs aquest trimestre amb tres concerts que faran que les tardes d'alguns divendres siguin màgiques al centre cívic. Tots els concerts, celebrats a les 19.30 h, ens presenten veus amb nom propi que ens descobriran músics i artistes de proximitat amb un potencial que no podreu imaginar.

Aquí et deixem la programació de primavera a les Tardes a les golfes:

29/04/2022
Neus Borrell i Bru Ferri
Una intimitat preciosa en veu col·lectiva. Presentaran Llibretes i Orogènesis, el seu segon àlbum. Hi canten a Maria Mercè Marçal, Oriol Sauleda, Doroty Armenia, Pepe Sales i a Blanca Llum Vidal. El duet troba, en les llibretes i diaris, un contingut d’una intimitat preciosa, on frase per frase, amb dues veus i un piano, la va fent col·lectiva.

27/05/2022
Alba Casaramona i Joan Berenguer
Tonades de record, herència, fúria i tendresa. El duet barceloní explora noves sonoritats a partir de la música popular que sovint reposa en fonoteques i cançoners oblidats. Cançons de treball o de guerra, romanços i altres tonades que condensen la força atàvica de la memòria oral i que són una font d’inspiració quasi infinita. Cançons on ressona el record, l’herència, el paisatge, la poesia, la fúria i la tendresa; i que el duet porta al present amb una mirada pròpia.

10/06/2022
#Pedrals25
Un recital per celebrar l'art de la poesia. L’any 1997, Josep Pedrals va començar a recitar poesia en públic acompanyant alguns dels poetes més importants de l’escena d’aleshores. Amb el temps, i amb sort i traça, ha acabat dedicant-se quasi exclusivament a fer recitals poètics i es prodiga per escenaris de tot el món. Ara, 25 anys després, amb milers d’actuacions a l’esquena, ha decidit celebrar l’efemèride amb una festa on repassarà alguns dels poemes més interessants i divertits del seu repertori i alguna sorpresa.

Activitats relacionades