52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Tardes musicals a les golfes

CC Casa Golferichs
05, 11, 25/10, 08, 15, 22, 28/11, 13 i 18/12/2019
  • Música

El Xalet de la Gran Via s'omple de música aquesta tardor

Fins que el calendari indiqui el canvi d'estació, el CC Golferichs omple les golfes d'una variada agenda musical que va des de les propostes més trencadores fins a les melodies clàssiques tot passant pel blues, com ja és tradició a l'equipament de l'Eixample.

Les Tardes a les golfes, el cicle que cada trimestre proposa espectacles variats tant de recitals de poesia, com de teatre de petit format o concerts, aposta aquesta tardor per la música d'arrel. Amb composicions de Manuel de Falla i les sonoritats que l'acosten al flamenc i al jazz, Los Aurora (11/10 - 19.30 h) s'allunyen del clàssic tot mantenint la identitat de les composicions. *** Concert anul·lat. Hi actua el trio de flamenco fusió de la pianista Mélodie Gimard *** També amb base de flamenc, però connectant amb les músiques àrabs i jueves de l'Orient Mitjà Ofer Ronen (08/11 - 19.30 h) i companyia porten al CC Golferichs l'espectacle PorMedio: entre Jerusalem i Andalusia. Al mes de desembre canvien les sonoritats flamenques per les cèltiques amb la proposta dels Petazeltas (13/12 - 19.30 h). Galícia, Astúries, Irlanda i Bretanya són les fonts d'on beuen aquest duet acompanyats de la guitarra, la flauta de bec i la gaita.

El blues retorna un cop més a sonar entre les parets del Xalet de la Gran Via amb l'emblemàtic cicle Dijous blues. Els primers a fer acte de presència són en Txus Blues i Jose Bluefingers (05/10 - 12.30 h). Amb més de quinze anys d'experiència als escenaris i sis discs al carrer, sumen humor i ironia a les composicions pròpies que parteixen dels estàndards del blues més clàssic. La segona cita és la conversa musicada Barcelona i el jazz: Satchmo i les nits del Windsor (22/11 - 19.30 h) entre en Jaume Carbonell i en Martí Farré amb l'actuació en directe de Joan Mar Sauqué a la trompeta i en Marc Martín al piano. A final de novembre el reconegut i premiat pianista Joe Krown (28/11 - 19.30 h) deixarà la seva petjada musical a les vetllades del CC Golferichs transportant el públic fins a Nova Orleans.

Si us decanteu més per la música clàssica, apunteu els tres recitals de Cant i clàssica del trimestre. La primera actuació va a càrrec de la Fina Bonet i l'Antoni Mallol (25/10 - 19.00 h). Violí i viola interpretaran Albèniz i Granados, així com composicions d'Astor Piazzolla o Franz Lehar. La guitarra pren el protagonisme en la segona sessió. León Hernández (15/11 - 19.00 h) regalarà les orelles del públic amb les peces de Francesco da Milano, Domenico Scarlatti, Fernando Sor i, fins i tot, alguna composició seva! Tancarà el cicle de concerts l'actuació d'en Rubén Russo (18/12 - 19.00 h). El pianista interpreta obres de grans compositors com Beethoven, Shumann, Brahms, Ravel i Granados.

Els concerts tenen entrada gratuïta, només cal que us hi apunteu uns dies abans des del web o al telèfon 933 237 790 o presencialment el dia de l'actuació a partir de les 10.00 h.

Activitats relacionades