52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Teatre a Casa Elizalde

CC Casa Elizalde
13, 27/02, 12/03 i 02/04/2020
  • Teatre

Una comèdia, un musical, una reivindicació feminista i una tragicomèdia

El CC Casa Elizalde té una oferta cultural tan àmplia que no us l'acabareu! Si us agrada la música clàssica, passeu-hi els dilluns. Si us decanteu per la música més actual, deixeu-vos-hi caure els divendres. Els dimarts és el dia del cinema, els espectacles de dansa cauen en dimecres, mentre que per anar-hi amb tota la família heu de reservar els diumenges al migdia.

Per anar al teatre, però, cal marcar els dijous. Aquí teniu un petit resum de les obres que podeu veure-hi durant l'hivern:
 
 
Cortradiccions
13/02 – 20.00 h
L'Arlet (Gisela Guitart) i en Julio (Gerard Vidal) decideixen volar del niu familiar de casa els pares i anar a viure junts. Però després de quatre anys de monogàmia, i amb la por de convertir-se en una parella com els seus progenitors, decideixen obrir la relació. Passar de la teoria a la pràctica no és tan fàcil com semblava: cal aprendre a fer match pel tinder, adaptar-se als trios, acostumar-se a l'intercanvi de parelles... per més que s'hi esforcin, no arriben a gaudir de la nova llibertat i, per contra, boicoten un cop rere l'altre les noves pràctiques liberals. Comèdia romàntica que mostra tot allò que costa tant d'expressar.
 
 
El temps que no tindrem
27/02 – 20.00 h
De vegades, la vida seria molt més fàcil si vingués amb un llibre d'instruccions, no creieu? O com un pròleg que ajudés a preparar-nos per tot allò que ens passarà. Tot i que tampoc sabríem com acaba, sí que podríem decidir si val la pena seguir llegint o no. Musical interpretat per la Mariona Castillo i l'Eloi Gómez, escrita per l'Alícia Serrat i composta per en Dani Campos.
 
 
W. I. T. C. H.

12/03 – 20.00 h
Les Women Internacional Terrorist Conspiracy from Hell (W. I. T. C. H.) van ser uns grups de dones feministes que van aparèixer als Estats Units d'Amèrica a final dels anys seixanta. El seu activisme es basava en una barreja de teatre de carrer, protesta i denúncia. La cia. Les Fugitives volen fer un homenatge a aquestes dones per la seva força, valentia i originalitat. La peça de teatre es programa amb motiu del Dia Internacional de les Dones i la interpreten la Judith Corona, la Laia Pujol, la Martina Vilarasau i la Gisela Guitart.
 
 
Quincas – la mort i la mort -
02/04 – 20.00 h
L'última peça hivernal que es programa és una tragicomèdia que parla de la mort i el dol, així com d'alegria, de reconciliació o de festa, o del simple desig de passar una darrera nit rient amb els amics. Però com és possible que algú pugui morir dues vegades? Quincas viu diverses vides i dues morts en aquesta obra que ens parla del destí inexorable de les persones. Dels llaços i les cadenes que tot individu lliure, o que aspiri a un cert grau de llibertat, ha de trencar per tal d’escometre la seva odissea vital. L'Òscar Muñoz i en Joan M. Albinyana porten a escena el text de Jorge Amado, considerat com una de les millors novel·les curtes brasileres contemporànies.
 
 
Totes les funcions tenen entrada gratuïta que cal reservar uns dies abans des del web, telefonant 934 880 590 o passant pel taulell de l'equipament de l'Eixample.

Activitats relacionades