52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Terrassa d’estiu al Parc de Can Sabaté

CC La Cadena - Parc de Can Sabaté
05, 12, 19/07, 13 i 20/09/2023
  • Circ
  • Dansa
  • Familiar
  • Música
  • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

Circ, dansa, música, teatre i una proposta familiar al CC La Cadena

Trenca la rutina setmanal amb la Terrassa d’estiu del CC La Cadena! Durant els mesos de juliol i setembre, el Parc de Can Sabaté s’omple de propostes de petit format en directe. Sota l’ombra de les palmeres, pollancres i alzines, apunteu-vos als dimecres culturals a tocar del petit estany. Recordeu que les actuacions són per l'entrada del carrer Mineria. No cal que reserveu entrada!

La primera Terrassa d’estiu hi veureu circ. La companyia Linda Vellar, resident del Bambalina 2022, presenta White hole (05/07 – 19:00 h). Diuen que entre cada fracció de temps hi ha un espai i dins d’aquest espai les partícules quàntiques viatgen al futur, n’escullen un, el creen i l'atreuen. White Hole és un d'aquests espais. En aquesta representació d’universos possibles, el circ emergeix en coreografies acrobàtiques, en manipulacions dels cèrcols i en la simpatia de la pallassa, mentre que el teatre crea dimensions brillants i seductores, íntimes i lírico-misterioses.

El dimecres següent, pren l’escenari el duo Cia. LosinFormAlls, de qui ja coneixem del seu espectacle Entrañas con patatas quan va passar pel circuit Barcelona Districte Cultural. El projecte actual, desenvolupat en residència al Centre de Creació El Graner, és un espai de trobada escènica on pot passar de tot. Informal stage (12/07 – 19:00 h) es basa en la improvisació, és una proposta dinàmica i plena de llibertat que connecta la dansa i la música. Aquesta proposta forma part de la programació inclosa dins del Cicle BoomBeta del Graner.

El tercer i últim dimecres de juliol a la fresca, el María Esteban Trío (19/07 – 19:00 h) presenta el seu nou àlbum Happy days are here again. Amb una veu seductora i un estil únic, Esteban & co. interpreten cançons clàssiques amb un toc contemporani.

Tornant de les vacances d’agost, la Terrassa d’estiu s’allarga dos dimecres més.

El primer, amb l’espectacle Operació llibre (13/09 – 18:30 h) de la cia Impro Barcelona, una proposta improvisada que s’endinsa en el món de la literatura creant històries en directe amb els suggeriments del públic, demanant un títol inventat, un lloc on començar, un país, un personatge o bé llegint unes línies d'un llibre qualsevol... tu decideixes per on vols que vagi la vetllada!

Finalment, el cicle estiuenc es tanca amb la tarda dedicada al públic familiar i l’espectacle El guardià dels jocs (20/09 – 18:30 h). La cia. Tager recorre places, escoles, teatres i carrers amb l’objectiu d’evitar que el joc espontani, lliure i cooperatiu desaparegui de les nostres vides. Voleu jugar amb el guardià?

Activitats relacionades