52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Terrassa d’estiu i cinema a la fresca de Can Farrero

CC Casa del Rellotge
04, 11, 18 i 25/07/2024
  • Cinema
  • Dansa

Dansa i cinema a l’aire lliure amb el CC Casa del Rellotge

Els quatre dijous de juliol tens una cita amb la cultura i el CC Casa del Rellotge al Parc de Can Farrero! Envoltat de natura i sota el cel estrellat, el cicle Terrassa d’estiu combina balls i cinema a la fresca.

 
Informal stage
04/07 – 20.00 h
Una trobada escènica amb la cia Los informalls on pot passar de tot! El públic és qui puja a l’escenari per mostrar els duets, solos o balls col·lectius preparats a base d’improvisació i moviment en plena llibertat i molt d’humor. Aquesta és l’última sessió Les bacanals organitzades per la fàbrica de creació El Graner.

 
Canallas
11/07 – 22.00 h
En col·laboració amb l’AVV Sant Cristòfol s’ha programat el primer film de l’estiu. En Joaquín, en Brujo i en Luismi són tres canalles de barri que es tornen a trobar després de vint anys. Una nit de rialles assegurades amb un film protagonitzat per Luis Tosar, Daniel Guzmán i Mariano Llorente. Hi haurà barra de refrescos, crispetes i entrepans. Davant de l'Institut Domènech i Montaner i l'Escola Ramon Casas.

 
Super Mario Bros
18/07 – 22.00 h
Dirigida per Aaron Hovarth l’any 2023, el film triat per l’AVV Can Clos es basa en un dels videojocs més reconeguts de tots els temps. Els inseparables Mario i Luigi, la Peach i en Donkey Kong protagonitzen la tercera pel·lícula d’animació de la sèrie. En aquesta ocasió també hi haurà una barra amb menjar i beure. A la plaça del Mig de Can Clos.

 
Battle kids by funky training all styles 1VS1
25/07 – 19.00 h
Com és tradició al centre, una de les propostes es dedica a les danses urbanes. La batalla infantil d’improvisació per a joves d’entre 8 i 16 anys hauran de ballar els estils més populars com hip hop, breaking, locking, popping, krump o house. Per participar en el taller previ, només cal inscriure’s gratuïtament des de l‘enllaç anterior.

Activitats relacionades