52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Territori en dansa

CC Teixonera
27 i 28/11/2020
  • Dansa
  • Tallers

Segona edició dedicada a les danses urbanes

Que el CC Teixonera és un dels centres cívics que més viu la dansa, ningú no ho pot posar en dubte. Tallers per aprendre tota mena d'estils, residències per desenvolupar projectes, programació específica cada trimestre... i també, no ens n'oblidem, el Territori en Dansa que compta amb dues edicions anuals. Com cada mes de maig des de 2013, el cicle es dedica a la dansa contemporània, mentre que les danses urbanes (TDU) són les protagonistes absolutes de cada mes de novembre.

La segona edició de tardor del TDU comença divendres 27 amb una batalla de balls. Atenció, que la festa comença el dia 18! Quatre artistes convidats (Pau Arnal, Sofia Mae, Carles Martínez i Agnes Sales) obren un desafiament a Instagram amb l'etiqueta #TDUrbana. Tothom que vulgui presentar batalla haurà de respondre a un sol repte dels quatre. De tots els duels rebuts, se'n triaran tres per convidat per participar a la final TDU all styles battle (27/11 – 18.30 h). Teniu més informació en aquest PDF. No badeu que els premis valen la pena! El jurat atorga 150 € i una residència de 180 hores al centre. El públic determina qui s'emporta 100 hores d'assaigs al CC Teixonera.

Tot seguit es podrà veure l'espectacle coral Soul formation (27/11 - 20.30 h) amb la participació d'en Gonzalo Fáundez, la Marta Martínez, en Jaume Montero, en Liam Morales i la Paula Ortega. Una peça que reflexiona sobre el fet de crear en els temps actuals de sales clausurades.

Dissabte 28 és el dia dels aprenentatges. Dos tallers d'alt voltatge i on les xarxes prenen un altre cop un paper destacat. Si voleu adquirir eines del llenguatge audiovisual, el de Vídeo-dansa (28/11 – de 16 a 19.00 h) és el vostre. Impartit per en Pedro Rota, es treballa els plans cinematogràfics, els moviments de càmera, la il·luminació, el so i l'edició. I el millor de tot és que no cal tenir experiència!

El segon taller també està obert a tots els públics. Si mai has volgut saber com moure't per Tik Tok (28/11 – 17.00 h) i no has trobat mai el moment, ara tens una oportunitat d'or amb en mcfingers, ballarí de Barcelona amb més de 520.000 seguidors a la xarxa!

El TDU 2020 es tanca, com no podia ser d'altra manera, amb una doble sessió de dansa. La primera part, Shuffle freestyle (28/11 – 19.30 h), és una exhibició de l'estil nascut als anys noranta que es balla al ritme de la música electrònica. Tot seguit l'espectacle final que va com anell al dit en una edició on la tecnologia ha pres més importància que mai. BcnLock (28/11 – 19.30 h), amb l'Izaskun Ortega, en Roger Galtés, l'Iván Pérez i en Jordi Beltrán, mediten al voltant de l'aplicació de les noves tecnologies a la dansa.

No cal dir que totes les activitats són gratuïtes i que cal inscriure's prèviament des del web del centre. En el cas que s'ampliessin les restriccions per als espectacles presencials, tot el TDU passaria a fer-se en línia. Per a més informació, podeu visitar el web del cicle.

Activitats relacionades