52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Torna el festival Tangent!

Centres cívics de l'Eixample
Fins al 30/07/2021
  • Circ
  • Dansa
  • Música
  • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

Els centres de l'Eixample us presenten divuit propostes escèniques actuals

Del 6 al 30 de juliol, el cinquè Festival de les Arts de l'Eixample Tangent omple l’agenda estival amb divuit propostes escèniques d’allò més innovadores.

Els sis centres del Districte de l’Eixample, el CC Ateneu Fort Pienc, el CC Casa Golferichs, el CC Cotxeres Borrell, el CC La Casa Elizalde, el CC Sagrada Família i el CC Urgell, tornen a unir forces per oferir una rica programació d’espectacles gratuïts per a tots els gustos i edats.

Les nits d’estiu podeu gaudir del Tangent cada dia de la setmana, de dilluns a divendres amb música, teatre, dansa, circ, dansa o altres propostes culturals que fusionen diverses disciplines escèniques i que mostren el bo i millor de l'escena actual.

Música
El Festival de les Arts de l’Eixample s’inaugura al barri de la Sagrada Família amb el concert de Mancha ‘e Plátano (CC Sagrada Família, 06/07 – 20.00 h). L’endemà, podreu escoltar la Meritxell Neddermann (CC La Casa Elizalde, 07/07 – 20.00 h), una de les propostes més originals i interessants del panorama indie actual, al pati d’interior d’illa del carrer València. The Prussians (CC Urgell, 08/07 – 22.00 h), que vénen de Mallorca, són els següents a tocar al Tangent, als jardins d’Ermessenda de Carcassona. La música no torna fins a la tercera setmana amb la música afro-brasilera de les Maracujás (CC Cotxeres Borrell, 22/07 – 20.00 h) i l’electrònica experimental dels b1n0 Live (CC Ateneu Fort Pienc, 23/07 – 22.00 h) i s’acaba, també al Fort Pienc, amb l’univers únic de la Núria Graham (CC Ateneu Fort Pienc, 28/07 – 22.00 h).

Teatre
Si sou més de teatre, teniu tres propostes. La primera, De una en una (CC Casa Golferichs, 09/07 – 21.00 h. Es farà a la Terrassa Arenes, de l’Espai Francesc Català-Roca), és un projecte multidisciplinari que combina teatre visual, dansa i teatre d'objecte. La setmana següent, Plomes i reclams (CC Cotxeres Borrell, 16/07 – 20.00 h) combina teatre de text i cant líric, mentre que Alhajat o la suma dels dies (CC La Casa Elizalde, 19/07 – 22.00 h) és una història vitalista i punyent sobre la dura realitat de supervivència dels refugiats.

Circ
Les arts circenses, enguany, tenen bona representació. Fil (CC Ateneu Fort Pienc, 12/07 – 20.00 h), un espectacle poètic, reflexiu i proper. L’endemà, INO (CC Sagrada Família, 13/07 – 20.00 h), acrobàcies i coreografies a càrrec de set dones. Mentir lo mínimo (CC Urgell, 20/07 – 20.00 h) és una proposta minimalista amb el mínim imprescindible a la pista: una dona, un home i una bicicleta. L’últim espectacle, OVVIO (CC Casa Golferichs, 21/07 – 20.30 h), juga amb els equilibris i la manipulació d’objectes.

Dansa
La Laia Santanach preestrena la nova peça Tradere (CC La Casa Elizalde, 14/07 – 21.00 h i 22.00 h), que tindrà dues sessions. L’endemà, Luaº (CC Urgell, 15/07 – 22.00 h) explora l’univers femení a través del flamenc contemporani. La setmana següent, podreu descobrir una coreografia hipnòtica plena d’imatges suggeridores de dos cossos en constant equilibri a Cossoc (CC Sagrada Família, 26/07 – 20.00 h) o reconèixer elements estètics que s’han fet els últims temps a la peça de nova creació #BombollaSegura (CC Casa Golferichs, 27/07 – 21.00 h. Es farà a la Terrassa Arenes, de l’Espai Francesc Català-Roca). El Tangent 21 es clou al Mercat de Sant Antoni amb Mulïer (CC Cotxeres Borrell, 30/07 – 20.00 h), una proposta de dansa amb xanques, carregada d’emocions i poesia visual.

Estigueu al cas de l’inici d’inscripcions, que les reserves anticipades imprescindibles per accedir-hi, segur que volen! Les podreu fer des de l’enllaç de cada proposta, cada divendres de la setmana anterior de l'espectacle. Si teniu entrades i finalment no hi anireu, cancel·leu la inscripció per tal que altres persones puguin accedir a l’activitat. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Activitats relacionades