52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Tornen els vespres Íntims a la Cadena

CC La Cadena
21/11, 19/12/2023, 16/01 i 20/02/2024
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

Segona edició del cicle hivernal a La Marina

Ara que els dies són més curts, ve de gust passar la tarda a l’interior, oi? I si us diem que, a més a més, al CC La Cadena podeu veure una proposta escènica de petit format? Aquesta és la idea del cicle Íntims, on els espais del centre es converteixen, per un dia, en escenaris musicals, teatrals o de dansa, que han sortit, principalment, de la convocatòria Bambalina.

La violinista Núria Balcells i l’acordionista Anatol Eremciuc interpreten músiques del món i improvisacions en el concert De vellut (21/11 – 19.00 h). Un so càlid generat per l’àmplia gamma de timbres i dinàmiques de l’acordió i el quintón, un violí inusual de cinc cordes, que combina qualitats del violí i la viola.

Al mes de desembre arriba Ivan Ilic Trio (19/12 – 19.00 h), que farà un recorregut per la música jazz amb el guitarrista Ivan Ilic, acompanyat d’un saxofonista i d’un contrabaix.

Sacrée (16/01 – 19.00 h) és un solo de dansa contemporània basat en la Consagració de la primavera de Stravinsky. La ballarina Anna Serra interpreta idees com el renaixement, la sacralitat, els rituals, la intimitat, la fortalesa i la vulnerabilitat o amb imatges com la palpitació d’un cor, una llavor, un embaràs, un ou. Aquesta peça s’ha desenvolupat en residència al centre i és obra de la cia Sílvia Batet.

El cicle d’hivern es tanca amb el duet de l’Esther Caralt (20/02 – 19.00 h) i una guitarra. Una veu dolça que acarona els acords i arribar fins al fons de l’ànima. Un viatge des dels clàssics fins als hits més actuals d’un repertori eclèctic que inclou jazz, soul o pop i un toc d’elegància que aconsegueix un concert apte per a qualsevol tipus d'acte i públic.

L’Íntims amplia l’oferta cultural de La Marina, que complementa el calendari de l’any amb la programació del cicle Arts al carrer a la primavera i Terrassa d’estiu quan el sol fa el ple. Els Dissabtes en cadena estan pensats per a la mainada, mentre que l’Enruta’t és el públic qui proposa les activitats que vol fer durant el trimestre.

Activitats relacionades