52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Tornen les Amazones al Poble-sec

CC Albareda
05, 12 i 19/03/2021
  • Música

Tres concerts de bandes liderades per dones

Si el calendari marca l'inici del mes de març, el CC Albareda es prepara per rebre les Amazones. I és que el mes més feminista de tot l'any serveix com a excusa per conèixer tres propostes musicals capitanejades per dones. Perquè tot i que sembla mentida, i malgrat que alguns dels grans festivals s'hagin posat les piles al respecte, encara hi ha poca presència de dones damunt els escenaris. Com a intèrprets, sí, però també com a creadores, productores, gestores... De la necessitat de crear nous referents en tots els estils musicals, sorgeix un any més aquest cicle. Vegeu quina varietat:
 
 
Las Karamba
05/03 – 19.30 h
Provinents d'Argentina, Catalunya, Cuba, Panamà i Veneçuela, les set components del grup donen un estil als seus temes on es fusionen el son, el txa-txa-txa, la salsa i la timba amb el rap i la música urbana. El grup neix de set històries de vida diferents; històries de migracions, herències musicals, maternitats subversives i diverses. Set pensaments per crear consciència i contagiar alegria i il·lusió.
 
 
Anna Andreu
12/03 – 20.00 h
Després de dos anys de silenci musical i havent deixat enrere el projecte Cálido Home, Anna Andreu presenta el seu primer disc en solitari Els mals costums (Hidden Track Records, 2020). Acompanyada per la violinista Marina Arrufat, que sorprenentment, però amb un resultat excel·lent, es llança a la bateria, el projecte assoleix la calidesa i màgia característica d'aquest duet d'artistes.
 
 
Rombo
19/03 – 20.00 h
Després de molts canvis, el grup d'indie-pop femení publica el segon disc, Clara Montse Núria, editat per The Indian Runners. És un disc curt, amb vuit cançons plenes d'urgència i d'harmonies que parlen d'estimar i de deixar-ho de fer. Lluminoses i nostàlgiques, les cançons estan produïdes, gravades i mesclades per David Rodríguez amb qui el grup ja va treballar amb el seu disc de debut.
 
 
Les entrades són gratuïtes i cal reservar-les al web del CC Albareda. Tingueu en compte que hem hagut de reduir notablement el nombre de localitats disponibles i, si finalment no hi podeu anar, retorneu les entrades per tal que algú altre pugui accedir al concert. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Activitats relacionades