52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Tornen nous tallers a partir del setembre

Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
A partir de setembre
  • Tallers

Aquestes propostes ja han passat

Noves activitats per després de l'estiu

Esteu preparats per tornar de les vacances a punt per aprendre nous balls, noves tècniques artístiques o noves posicions de ioga i pilates? Els Centres Cívics de Barcelona us tornen a donar l'oportunitat a partir d'aquest setembre de poder aprendre i gaudir de moltíssimes activitats de tota mena als diferents equipaments.
No oblideu que cada centre cívic estableix el seu termini d'inscripcions i que podeu trobar tota la informació dels 52 equipaments de la xarxa aquí per saber si ja us podeu apuntar o si heu d'esperar encara uns dies o setmanes.

Si voleu consultar tota l'oferta de tallers i cursos disponibles a partir de setembre podeu fer clic a aquest enllaç i investigar les diferents propostes dels equipaments. I recordar que tots els cursos i tallers (siguin presencials, híbrids o en línia), s'han estudiat i creat amb l'aplicació de totes les mesures establertes per garantir la seguretat de tothom.

Teniu en compte també altres activitats postestiu als equipaments com diferents exposicions, visites guiades i excursions o conferències, entre d'altres. I no dubteu que a poc a poc molts centres cívics presentaran moltíssimes més activitats pels pròxims mesos.

Us hi esperem!

Activitats relacionades