52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Transmissions: conferència ballada sobre danses urbanes

Aquesta activitat forma part del projecte en xarxa:
Diversos centres civics
26/10, 10 i 16/11/2022
  • Dansa

Aquestes propostes ja han passat

Guille Vidal-Ribas i Javi Casado

Dos ballarins i una combinació de música, vídeo, fotografia, paraula i moviment en viu conviden a connectar passat i present de les danses urbanes. Aquesta és una singular conferència ballada formada per múltiples elements audiovisuals que ofereixen un discurs dinàmic i accessible a tots els públics per poder comprendre les danses urbanes en totes les seves dimensions.

Fruit d’una recerca iniciada el 2015 per Guille Vidal-Ribas i Javi Casado, amb el suport del HOP Festival i el Mercat de les Flors, neix Transmissions. Aquest treball recull el coneixement adquirit durant dues dècades com a ballarins de dansa urbana i el combina amb informació extreta d’una àmplia base documental i d’entrevistes a pioners i altres referents nacionals i internacionals en aquest àmbit.


Dimecres, 26/10/2022 - 19:00 h
CC La Sedeta

Dijous, 10/11/2022 - 19:00 h
CC La Teixonera

Dimecres, 16/11/2022 - 19:30 h
CC Parc Sandaru
 

Entrades gratuïtes, només cal reservar-les uns dies abans i tenir en compte que, si finalment no hi podeu anar, retornar-les per tal que algú altre pugui accedir a l'espectacle. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Activitats relacionades