52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Tres anys de Can Clariana Cultural

CC Can Clariana Cultural
17/10/2020
  • Familiar
  • Música
  • Tallers

Un dissabte de celebracions en família

El CC Can Clariana Cultural no perd pistonada! Des que l'any 2017 va obrir les portes, després d'una llarga reivindicació veïnal, el centre de Congrés-Indians celebra cada nou aniversari amb tot el barri.

Per no faltar a la tradició, dissabte hi haurà una festa familiar (17/10 – 12.00 h) per bufar les tres primeres espelmes del centre. Música, tallers i moltes sorpreses!

Deixeu petjada a Can Clariana! Els Koala art for kids tornen a l'equipament del carrer de Felip II amb una proposta per a totes les edats. Calceu-vos unes sabates especials i deixeu missatges ecològics per tota la plaça! L'activitat Caminants (17/10 – 12.00 h) és oberta a totes les edats, gratuïta i només cal que us apunteu prèviament.

A més a més, alumnes talentosos de l'Escola de Música Tri-Tò ofereix una actuació en directe (17/10 – 12.00 h) per a tothom qui s'hi apunti.

La història del centre es remunta als anys 1950, quan l'Associació de Veïns va edificar un local que funcionés com a centre social. Tenia un cinema i un teatre! L'any 2011 es va cedir a l'Ajuntament de Barcelona per cinquanta anys a canvi de les necessàries remodelacions. Les obres van començar el 2016 i finalment, el nou centre obria les portes el juliol de 2017.

L'equipament del Districte de Sant Andreu, un dels últims centres en incorporar-se a la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona, està especialitzat en arts escèniques. El teatre, amb una capacitat per a dues-centes persones, rep el nom de Pere Boada, un dels últims propietaris de la masia Can Clariana que organitzava funcions teatrals a l'era per recaptar fons i finançar excursions.

La Sala Boada programa diversos cicles i espectacles de tota mena i per a totes les edats al voltant de la música i la creació teatral. A més d'impartir nombrosos tallers relacionats amb el circ, el teatre, el trapezi, les teles o d'interpretació, també ofereix el Refugi escènic, el programa de residències per a companyies emergents que vulguin desenvolupar el seu projecte.

Activitats relacionades