52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Tres concerts al pati

CC Albareda
02, 09 i 16/06/2023
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

El CC Albareda trasllada l’escenari a l’exterior

A les envistes de l’estiu, el CC Albareda es prepara per rebre l’arribada de la calor obrint les portes de bat a bat i traient les actuacions musicals a l’exterior. L’equipament del Poble-sec us convida a descobrir tres propostes musicals d’estils ben variats però amb un punt en comú: us faran ballar de valent! El cap de setmana comença amb alegria!

 
Café Mangetik
02/06 – 20:00 h
La primera proposta, gestada als bucs d’assaig del centre, ens fa viatjar fins als Balcans. El quintet de músics interpreta un repertori carregat de cançons tradicionals de Macedònia. Clarinet, percussió... la festa s’arrodoneix amb els accents sonors que cada component aporta des de les seves arrels.

 
Meli Perea
09/06 – 20:00 h
I des de l’Europa de l’Est volem cap a Colòmbia! La cantant, compositora i lletrista Meli Perea ha viatjat del freestyle fins a consolidar-se amb el hip-hop afrocolombià i els latin beats, passant per les músiques del Carib. Al pati de l’Albareda hi presenta el seu últim disc Prisma, un relat de les històries de deu personatges.

 
João del Monte
16/06 – 20:00 h
La tercera i última proposta barreja el sabor de Cuba, la força d’Àfrica i el foc d’Andalusia. João del Monte és pur afro funk gitano combinat amb unes notes de so cubà, rumba i flamenc. Cubà establert a Barcelona, aquest huracà musical deixarà el pati de cap per avall!

 
Veniu a donar la benvinguda a l’estiu? Només cal que reserveu entrades gratuïtes des dels enllaços anteriors.

Activitats relacionades