52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Últims concerts del Música Z!

Diversos centres civics
16, 23, 24, 27 i 30/03/2023
  • Música

La segona edició del cicle musical arriba al seu final

La roda de concerts Música Z ja arriba al seu final. El programa musical acaba el seu pas per la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona el trenta de març. Abans, però, hi ha temps per descobrir algunes de les formacions sorgides de tres Escoles Superiors de Música de Barcelona.

Com per exemple el recorregut per l’obra de Manuel Granados que proposa el Trio Tarsis (CC El Sortidor, 16/03 – 19:00 h), del Centre Superior del Liceu i que passa per diverses formes compositives de la guitarra solista i els primers guitarristes flamencs.

La setmana següent passa per l’actuació dels Authors of confusion (CC Navas, 23/03 – 19:00 h), del Centre Superior de Música Jam Session, que us explicarà l’origen de l’anomenat metal progressiu.

Els concerts Música Z al Districte de Nou Barris s’acaben amb Waiting for Batista (CC Can Verdaguer, 24/03 – 19:00 h). La formació que surt del Centre Superior de Música Jam Session, és un sextet de pop i groove.

L’ESEM Jazz Trio (CC Josep Maria Trias i Peitx, 24/03 - ), tres intèrprets de jazz del Taller de músics, s'uneixen per tocar repertori i estàndards de jazz, on el protagonista és el saxo. Els podeu descobrir al Districte de Les Corts.

L’última setmana del cicle comença al Districte de Sarrià -Sant Gervasi. El Holmès Quartet (CC Casa Orlandai, 27/03 – 19:00 h) format al Centre Superior de Música del Liceu és un grup de clarinets que interpreta obres des de final del segle XVIII i fins a l’actualitat.

La nota final del Música Z 2023 arribarà el dijous, amb tres propostes. Júlia Català & Laura Xiu * (CC El Sortidor, 30/03 – 19:00 h) tancaran el seu pas pel cicle al Districte de Sants – Montjuïc interpretant les seves composicions. * Alice Marcon substitueix Júlia Català.

Al Districte de Sant Andreu trobareu una altra mostra de dues cantautores novelles: Pina Pintado & Mimi Robin (CC Navas, 30/03 – 19:00 h), sorgides també del Taller de Músics.

Finalment, al Districte de l’Eixample, el quintet de rock i metal progressiu Authors of confusion (CC Sagrada Família, 30/03 – 20:00 h) serà qui tancarà la segona edició del circuit de concerts Música Z.

Si teniu entrades, que podeu reservar gratuïtament des dels enllaços anteriors, i finalment no hi podreu assistir, retorneu-les per tal que altres persones puguin accedir als concerts. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Activitats relacionades