52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Un grapat de tallers esportius per a gent sedentària

Diversos centres cívics
Fins al 31/03/2020
  • Tallers

Aquest 2020, invertiu en salut

Passes hores i hores amb el cul enganxat a la cadira del despatx? Quan t'alces notes la musculatura tota encarcarada? Els genolls et crepiten o et fan mal quan puges i baixes escales? Les lumbars es queixen quan has de passar alguna estona a peu dret? Tens el clatell i les espatlles constantment garratibades? Això és que o bé et fas gran (i contra això no tenim gaires solucions) o la vida sedentària et passa factura.

Sigui pel motiu que sigui, us proposem una sèrie de tallers de gimnàstica suau per enfortir la musculatura de tot el cos, començant per la columna vertebral. La bona salut d'aquesta estructura repercutirà en la postura de tot el cos. És vital conèixer i cuidar la columna (CC Sagrada Família, 14/03). Però per a una esquena sana, aquest hivern podeu seguir els cursos del CC La Sagrera – La Barraca (del 14/01 al 17/03), al CC Vil·la Florida (del 14/01 al 17/03) o al CC Joan Oliver – Pere Quart (del 16/01 al 19/03) i fer uns quants estiraments per a l'esquena al CC El Sortidor (del 27/01 al 30/03).

També és important conèixer els ossos i les articulacions (CC Matas i Ramis, del 15/01 al 18/03) i corregir la postura per evitar els mals d'esquena derivats de mantenir males posicions. Ara bé, si voleu notar la diferència de debò, tonifiqueu els abdominals. Reduireu mals d'esquena, recuperareu cintura (si és que l'havíeu perdut, és clar!), tonificareu el sòl pelvià... oli en un llum! Ep, i no us oblideu d'enfortir també els glutis, abdominals i cames!

Tots aquests exercicis, els podeu completar amb una sèrie d'estiraments suaus que us donaran un cop de mà a l'hora de relaxar-vos, reduir l'estrès del dia a dia, millorar la postura i l'equilibri corporal. Què més voleu?

Començareu l'any invertint en el més important: la vostra salut! Si necessiteu moviment més intens, podeu consultar tots els tallers esportius que podeu fer als Centres Cívics de Barcelona durant aquest hivern del 2020.

Activitats relacionades