52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Un viatge cap a l'Àsia a través de 5 tallers de sopes

Diversos centres cívics
Fins al 18/02/2020
  • Gastronomia
  • Tallers

Aquestes propostes ja han passat

Brous calents que reconforten

Amb el fred de l'hivern, no us ve de gust menjar un plat consistent, saborós i calent que escalfi el cos i l'ànima? D'entre tots els tallers de cuina i gastronomia on podeu apuntar-vos aquest hivern, hi destaquen els plats de cullera que tant reconforten durant el fred d'aquests dies.

Però si hi ha un plat estrella indiscutible en aquesta època de l'any, són els brous. En aquesta ocasió, volem destacar cinc tallers de sopes asiàtiques per tal de donar un toc exòtic als àpats d'hivern. Laos, Xina, Corea, Japó, Tailàndia, Taiwan... ja només d'anomenar aquests països les papil·les gustatives s'activen per rebre una explosió de sabors i noves combinacions de gustos. Lligueu-vos bé el davantal, que sortim de viatge!
 
 
Tres bols de sopes asiàtiques
CC Sagrada Família
Del 14/01 al 28/01/20

Agafeu un bol i una cullera per descobrir sopes asiàtiques exquisides. De Laos aprendreu a elaborar la sopa picant khao poon. També acabareu el taller sabent fer farcellets casolans per una sopa wonton xinesa i finalment us endinsareu en la recepta de la sujebi coreana amb pasta feta a mà en un tres i no res.
 
 
Nabe: la fondue japonesa
CC Casa Elizalde
Del 28/01 al 18/02/2020

El nabe és un plat complet i vigoritzant típic de l'hivern japonès. Es prepara amb la base d'un estofat o brou dashi i els comensals poden anar afegint ingredients com verdures, carn o peix tallades en rodanxes molt primes durant tot l'àpat. Una proposta ideal per a sopars amb convidats.
 
 
Taller intensiu de ramen
CC Cotxeres Borrell
03/02/2020

En aquest monogràfic us ensenyaran a cuinar dos tipus de ramen casolà: els shoyu ramen a base de pollastre i salsa de soja i els miso ramen, una pasta feta a partir de soja i cereals i fermentada amb el fong koji.
 
 
Sopes de Tailàndia i Laos
CC El Sortidor
04/02/20

El primer monogràfic de sopes del CC El Sortidor aprendreu a preparar dues delicioses receptes en què la llet de coco, la galanga i les fulles de llima kaffir són les protagonistes: el cremós tom kha gai tailandès i la sopa picant khao poon del Laos.
 
 
Sopes de la Xina i Taiwan
CC El Sortidor
11/02/20

En la segona parada de la ruta per l'Àsia sense deixar el Poble-sec aprendreu a fer wontons casolans per a una exquisida sopa xinesa i descobrirem les virtuts de la sopa ma iu ji de pollastre i sèsam de Taiwan.
 
 
Ah! Inclús si entrar a la cuina us fa molta mandra, també hi trobareu tallers gastronòmics especials per a vosaltres!

Activitats relacionades