52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Una castanyada plena d'activitats familiars

Públic familiar
Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Octubre 2021
  • Familiar

Aquestes propostes ja han passat

Viu la castanyada i el halloween als centres cívics!

S'apropa el final del mes d'octubre i això vol dir que tenim ja aquí la meravellosa festa de la castanyada. I a la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona ens agrada celebrar-ho tot amb vosaltres! Així que els equipaments s'han omplert d'activitats per gaudir d'uns dies de finals d'octubre amb la família i els amics.

Durant la castanyada, apart de les castanyes, el que més ens ve de gust es compartir uns bons panellets. És per això que el Centre Cívic Vil·la Urània ha preparat una tarda de cuina de panellets el divendres 22 d'octubre! Però també al Centre Cívic Can Basté es faran uns panellets 'diferents' el matí del mateix dissabte 30. Vols saber què tindràn d'especial els panellets de Can Basté? Fes clic aquí!

El Centre Cívic Matas i Ramis també ens porta l'espectacle 'KAIXES' i moltes castanyes de la mà de la Castanyera i en Marramèu el dijous 28 d'octubre. El Centre Cívic Teixonera també ens porta un espectacle d'animació i molts tallers de manualitats pels infants el divendres 29. Però és que els CC Navas i Can Basté ens porten la màgia a l'octubre amb dos mags que ens ompliran d'il·lusió les tardes del 29 i 30 d'octubre.

Amb la castanyada, també arriba halloween! I centres cívics com el CC Font de la Guatlla o el CC Vallvidrera-Vázquez Montalbán arriben amb els seus concursos de disfresses terrorífiques! 
I parlant de terror... Els més petits també poden gaudir d'aquest sentiment de por i passar tardes més divertides que mai amb el teatre com 'La caiguda de la casa Usher' al CC Can Verdaguer, la 'Festa pirata!' del CC Casa Groga o el conta contes de por del CC Torre Llobeta.

Però per si som molt porucs, centres com L'Elèctric o El Sortidor també han preparat activitats on les manualitats, la pintura o el cinema d'animació són els protagonistes.

No us quedeu a casa per acabar l'octubre i passeu-vos pels Centres Cívics de la ciutat a celebrar la castanyada tots junts!Consulta totes les activitats familiars del mes d'octubre als diferents equipaments aquí.

Activitats relacionades