52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Una mica de Caliu musical a La Farinera

CC La Farinera del Clot
14/01, 04/02 i 11/03/2023
  • Música

7a edició del cicle d’hivern al Clot

La sala Jesús Concernau del CC La Farinera del Clot acull per setena vegada (el 2020 no es va poder fer) el cicle musical d’hivern Caliu. El teatre es transforma en un espai íntim i acollidor on, les tres propostes de petit format i el públic es trobaran com a casa.

Sergi Estella
14/01 – 20:00 h | 6 €
Guanyador del concurs Sona9 de l’any 2012, aquest músic de Rubí toca totes les tecles: des de fabricar els seus instruments a compondre els temes que interpreta passant per, fins i tot, participar en l’espectacle Potser no hi ha final del Circ Pistolet, que es podrà veure a la 13a edició del circuit Barcelona Districte Cultural. Amb instruments tan únics com una escombra elèctrica o una guitarra feta amb llaunes de cervesa, la seva música està influenciada pel blues, folk i rock i no deixa de sorprendre el públic amb el seu so i directe enèrgic i explosiu.

Alessio Arena
04/02 – 20:00 h | 6 €
L’escriptor i cantautor italo-català compon música tradicional d’un país que encara no existeix. Amb la seva veu excepcional i delicada, Arena proposa una travessia emocional a través de la barreja de les dues ribes del Mediterrani. A banda d’un renovat so més elèctric, no li falten les marques de la casa: denúncia social i resistència poètica.

Gessamí Boada
11/03 - 20 h | 6 €
L’art d’estimar és l’últim disc d’aquesta cantautora mataronina. El disc, que la reafirma com una de les veus més potents del panorama musical català, neix d’una crisi personal i del seu procés de superació. Amb un llenguatge proper, l'autora parla de l'amor romàntic, del desamor, del dol i de la llibertat. Amb aquest treball fa un pas endavant amb noves cançons amb noves sonoritats i noves col·laboracions.

Activitats relacionades