52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Una setmana d'espectacles en família

Diversos centres cívics
Fins al 17/02/2019
 • Familiar

Us faltaran hores!

Cinema, titelles, circ, contes, música, pallassos, gegants... els Centres Cívics de Barcelona no filem mai prim quan és l'hora de divertir la canalla! Espectacles per als caganius, activitats per als que són a la ratlla de l'adolescència o entreteniment per a tota la família. Trieu i remeneu, l'oferta és abundant i a gust de tots els paladars:
 
 
El nen i el món
Consulteu totes les projeccions del mes de febrer (9, 12, 16, 20 i 22)
Un viatge líric i oníric que il·lustra els dilemes del món actual sota la mirada innocent d'un nen. Una excepcional joia de l'animació actual. El nen i el món és la proposta cinematogràfica familiar del Barcelona Districte Cultural per al mes de febrer.
 
 
La nena dels pardals
CC Sarrià
09/02 – 17.30 h

A la Xina dels anys cinquanta, Mao Zedong va declarar la guerra als pardals a les zones rurals, delmant gairebé tots els ocells i donant peu a una catàstrofe mediambiental... Espectacle de titelles basat en el llibre de la Sara Pennypacker, inspirat en un fet real. Una reflexió sobre la importància de les diferències i de la varietat d'espècies en el món i els cicles de la vida però també de la valentia i la desobediència davant la injustícia.
 
 
La llibreria màgica
CC Casa del Rellotge
10/02 – 11.00 h

El senyor Ramon s'encarrega de copiar els contes d'arreu del món perquè així, tothom els puguin llegir. En Joan, l'aprenent, s'encarrega de les tasques més feixugues. La feina es veurà trastocada per l'arribada de la Marta, una cartera molt especial, amb un paquet màgic. I també per la presidenta de la societat Pensa Poc, Elena Tocanassos, que els amenaça de destruir la llibreria.
 
 
Cuac!
CC Casa Elizalde
10/02 – 12.00 h

En Cuac és un ànec que viu tot sol, tranquil i feliç, sense que res molesti la seva rutina diària. Avui, a l'hora d'esmorzar, s'adona que no té res per menjar: ni pa sec, ni blat de moro, ni algues!! O sigui que ha de marxar a buscar la teca. Pel camí farà un descobriment sorprenent...
 
 

Les aventures del petit talp
CC Baró de Viver
15/02 – 19.00 h

El petit talp és el personatge més famós de l'animador txec Zdenek Miler, una criatura deliciosa que a mitjan dècada dels anys cinquanta del segle passat va triomfar amb les seves aventures cinematogràfiques, i que, fins i tot, va conquerir el palmarès del Festival de Venècia. Projecció dins el Barcelona Districte Cultural.
 
 
Bots pel canvi
CC Besòs 15/02 – 20.00 h | CC Joan Oliver «Pere Quart» 22/02 – 20.00 h
El sorprenent xou de la Big Band Basket Beat Barcelona amb pilotes de bàsquet, coreografies i acrobàcies. Un concert? Un partit de bàsquet? Exhibició? Jutgeu vosaltres segons els vostres ulls!
 
 
L'ocell de colors
CC Matas i Ramis
16/02 – 11.00 h

La Miranda és una nena petita que un dia va decidir marxar de casa i fotografiar el món per regalar-lo a la seva mare. A través del relat i de la música els infants ballaran tot jugant amb la seva imaginació.
 
 
El peix irisat
CC Casa Orlandai 16/02 – 12.00 h
Les aventures submarines protagonitzades per un peix d'escates lluents i un munt d'amics marins. Junts descobriran la importància de compartir, ser valents i ajudar als altres.
 
 
L'Eulàlia de Can Basté
CC Can Basté
16/02 – 12.00 h

Diada d'activitats per a tota la família amb l'Eulàlia de Can Basté com a protagonista; amb cercavila, música, taller de pintura, pinta cares i molt més! L'acompanyarà l'Arnau, un gegantó de la colla que també participarà de la cercavila.
 
 

Almazuela
CC Albareda
16/02 – 17.00 h

Un castell inexpugnable. O un vaixell pirata. O un jardí ple de roselles i d'ocells on es pot jugar, somiar i embolicar la troca fins que el nostre somni es converteixi en una realitat que podrem passejar sense sortir de sota dels llençols. Dirigit a infants a partir d'un any, ple de somnis i imaginació. L'espectacle forma part de la programació del Barcelona Districte Cultural.
 
 
Sempre quan acabo dic...
CC Casa Groga
17/02 – 12.30 h

Un viatger ha perdut la maleta quan ho tenia tot a punt per sortir de casa. El personatge extravagant viatger farà passar una estona divertidíssima amb les seves històries esbojarrades per on desfilen gegants, pescadors, vaques i també algun nan.
 
 
Gnoma
CC Casa Elizalde
17/02 – 12.00 h

La gnoma Gwendolyn i la seva amiga Matilda l'ocell, han construït una casa per viure juntes. N'estan molt il·lusionades però a poc a poc s'adonen que la convivència no és tan senzilla. Un espectacle sobre les diferències i l'acceptació dels altres, amb una mirada a una estructura familiar diferent.

Activitats relacionades

 • Amb motiu del centenari del seu naixement

  On:
  CC Urgell
  Quan:
  Fins al 20/11/2019
 • Tres compositors en època de revolta

  On:
  CC Matas i Ramis
  Quan:
  18/10, 08 i 22/11/2019
 • El cicle celebra dues dècades d’història

  On:
  Diversos equipaments d'Horta-Guinardó
  Quan:
  Del 19/10 al 01/12/2019