52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Urban sketching per Nou Barris

CC Torre Llobeta
25/01, 15/02 i 21/03/2020
 • Art i exposicions
 • Rutes i visites
 • Tallers

Dibuixeu els carrers de Vilapicina en companyia

Una de les activitats que més requesta té recentment és l’esbós en directe d’edificis i espais singulars de la ciutat, així com personatges i escenes del carrer. Una llibreta i un llapis és tot el que cal per portar-ho a terme, a més de grans dosis d’observació, és clar! Aquest exercici ajuda a desenvolupar algunes bases essencials del dibuix: perspectiva, contrast, llum... i tot a l'aire lliure!

Els últims anys han sorgit nombrosos tallers als centres cívics per tal de satisfer la demanada. És el cas del CC Torre Llobeta que té un grup d’urban sketching consolidat i que ja fa temps que surt a dibuixar. Aquest hivern, l’equipament de Vilapicina us convida a tres trobades col·lectives gratuïtes que us permetrà descobrir aquest espai emblemàtic de Nou Barris a través del dibuix.

La primera sortida El nostre esmorzar (25/01 – 11.00 h) servirà de punt de partida per trencar el gel. A més, podreu compartir el que preneu a primera hora del matí i conèixer, tot esmorzant, el grup.

A mig febrer s’organitza la segona trobada del trimestre per il·lustrar junts al carrer. A Els tancaments de Torre Llobeta (15/02 – 11.00 h), l’edifici del segle XV de Nou Barris serveix com a font d’inspiració d’observació directa, parant atenció especialment a les portes i finestres de l’antiga masia.

Per tancar el trimestre, al mes de març, hi haurà la tercera i última cita d’esbós en directe. El grup (21/03 – 11.00 h) servirà per acabar de conèixer totes les persones participants i compartir tècniques i consells.

Les tres sortides són gratuïtes i només cal que us hi apunteu prèviament des del web, per telèfon o presencialment. Cal tenir en compte que haureu de portar el material necessari com és un llapis o portamines, bolígraf i retoladors negres que aguantin l'aigua, pinzell i quadern o llibreta de dibuix.

Activitats relacionades

 • Jocs, tallers, espectacles, concerts, cinema...

  On:
  CC Baró de Viver
  Quan:
  Cada dia d'agost i el 03/09/2020
 • Centres Cívics de Barcelona, també a l'agost

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Fins al 31/08/2020
 • Centres Cívics de Barcelona, també a l'agost

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Fins al 31/08/2020