52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

On van elles II

Aquesta activitat forma part del projecte en xarxa:
Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
2022
  • Art i exposicions

Aquestes propostes ja han passat

Col·lectiu Venecia Flúor

Quina forma té la feminitat avui en dia? Venecia Flúor ha creat una metodologia de treball a partir del folklore per obtenir poemes i faules entorn dels arquetips de la dona, que han plasmat en formats musicals d’estructura poètica popular, però amb ritmes electrònics.

L’objectiu de Venecia Flúor amb aquesta segona part del projecte “On van elles” és crear diàleg i obrir un imaginari audiovisual de possibilitats per extreure una idea fluida i mutable del que s'entén com a femení. Es basaran en rostres —les cares de les persones que habiten el barri—, així com en diverses activacions a partir de trobades que dialoguin sobre faules o històries de cada zona i en entrevistes o derives sonores dels trajectes que facin les dones dels barris en la seva quotidianitat. El projecte aposta per la tecnologia digital i la intel·ligència artificial, normalment associades a la generació d’una altra mena de coneixement, per emfatitzar el concepte del folklore com a autoria col·lectiva i valorar les seves formes de transmissió.


Centre Cultural Casa Elizalde
Del 9/03 al 8/04
Activitats complementàries:
6/04 Cloenda amb l'activació final de la peça instal·lativa.

Centre Cívic Casinet d'Hostafrancs
Del 10/10 al 12/11
04/11 - 22:00 h Concert / Performance

Centre Cívic Convent Sant Agustí
Del 14/11 al 30/12

15/11 - 19:00 h Inauguració
23/11 - 19:00 h Visita guiada i taller pràctic de video feed back.

Vídeo:
En col·labració amb EMAV (Escola de Mitjans Audiovisuals): Producció: Roger Casanovas i Marina García Realització imatge: José D.Luque i Berta Zurita Muntatge imatge: José D. Luque Muntatge so: Oriol Otero

Activitats relacionades