52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Verdad a compás

Aquesta activitat forma part del projecte en xarxa:
Diversos centres cívics
26, 27/02 i 10/04/2021
  • Música

La Chunga

Si algú es fa dir La Chunga és que somia a tocar el cel del flamenc. Si algú busca el recer d’una de les més grans, és perquè no vol que ningú la pensi petita. Si algú s’emmiralla en aquella dona que va conquerir els tablaos més populars i les ments més il·lustrades (des d’Alberti a Picasso, de Leon Felipe a Dalí), és que està disposat a portar les seves melodies a tot aquell que les vulgui sentir, des del connoisseur fins al profà, des del cantaor de palos a l’aspirant a deixeble de palmero.

La Chunga és el nom que rep la cantant barcelonina Mariona Longarón Ropero quan dialoga amb les seves arrels flamenques. De la mà del bateria i percussionista Alberto Garrido, dóna forma a a les seves lletres, sempre, al compàs.

Veu i guitarra: Maria La Blanco
Teclat: Marta Cervera
Percussió: Michele Pintus

MÚSICA / 60' / Totes les edats


Divendres, 26/02/2021 - 20.00 h
CC Besòs

Dissabte, 27/02/2021 - 18.00 h
CC Vil·la Urània

Dissabte, 10/04/2021 - 19.00 h
CC Teixonera

A causa de possibles canvis de darrera hora per les restriccions de la Covid-19, us recomanem confirmar dia i hora amb el centre.

Entrades gratuïtes, només cal reservar-les uns dies abans i tenir en compte que, si finalment no hi podeu anar, retornar-les per tal que algú altre pugui accedir a l'espectacle. Hem hagut de reduir l'aforament i hi ha poques places. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

 

Activitats relacionades