52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Vespres de música a la muntanya

CC Vallvidrera - Vázquez Montalbán i CC l'Elèctric
28/06, 01, 04, 05, 11 i 18/07/2024
  • Música

Aquestes propostes ja han passat

El CC Vallvidrera – Vázquez Montalbán i el CC l’Elèctric programen concerts a l’aire lliure

El Parc Natural de Collserola tornarà a ser l’escenari privilegiat per tot amant de la música en directe. En un entorn natural incomparable, el cicle de concerts a la fresca que organitzen el CC Vallvidrera – Vázquez Montalbán, el CC l’Elèctric i el Casal de Barri Can Rectoret fusionen música i natura per crear tres vespres d’estiu màgics.

 
Jordi Jardí
CC l’Elèctric, 28/06 – 19.00 h
El cicle comença amb un cantautor barceloní que acompanya la seva veu inconfusible amb una guitarra acústica i pandereta per un reguitzell de temes propis i versions dels millors clàssics del rock de casa nostra. La passió i energia fan vibrar el públic des del primer moment i prometen una vetllada intensa i emocionant.

 
Anez
CC Vallvidrera – Vázquez Montalbán, 04/07 – 18.00 h
El jove raper, cantant i compositor de Barcelona, es caracteritza per un estil emocional i pur que s’expressa amb lletres conscients i plenes de missatge i una barreja de ritmes urbans amb pinzellades de rock.

 
Pepinillos jazz quartet
Casal de Barri Can Rectoret, 18/07 – 19.00 h
El grup, format per dos saxofons, piano, contrabaix i bateria, delectarà el públic amb un repertori clàssic de jazz per viure una nit d’estiu inoblidable. El tercer concert i últim del cicle es fa al pati de l’equipament.

 
I si encara teniu més ganes de música, apunteu l’actuació Ron&Roll (01/07 – 19.00 h) de la banda sorgida del taller de guitarra i la tarda de karaoke (05/07 – 16.45 h) pensat per al públic familiar que es fa al CC Vallvidrera – Vázquez Montalbán.

A més a més, tornen les sessions de DJ lliures! L’activitat Porta el teu vinil! (11 i 18/07 – 17.30 h) és una convocatòria oberta a portar i punxar els teus discs tot convertint la plaça de davant de l’equipament en una pista de ball i celebració de l’estiu.

Activitats relacionades