52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Veus

CC Vil·la Florida
14, 21 i 28/02 i 07 i 14/03/2019
  • Música

Música en petit format al CC Vil·la Florida

Torna el cicle musical en petit format al CC Vil·la Florida! Cada dijous, i durant cinc setmanes, l'equipament de Sant Gervasi ofereix un concert per fer un tast de diverses propostes musicals. Del jazz a la música clàssica, passant pel pop-rock o la cançó d'autor: un pòquer guanyador que donarà calidesa als freds vespres hivernals.
 
 
Anthus
14/02 – 19.30 h
Una de les millors veus masculines del jazz del moment. Havent publicat Calidoscòpic i Profundament Jazz, obre el cicle Veus amb les composicions del tercer treball Radici (Arrels). Acompanyat en aquesta ocasió pel pianista Pau Solsona, proposa un recorregut per diverses cançons de la tradició oral de la seva Sicília natal portades als sons del jazz i un recull de composicions pròpies.
 
 
Takeuchi quartet
21/02 – 19.30 h
Antonio Mazzei (piano), Joan Rectoret (baix elèctric), Marc Vila (bateria i altres percussions) i Maya Takeuchi (veu), quatre músics vinguts d'arreu i amb una llarga experiència en diferents camps musicals, uneixen les forces per sumar essències i destil·lar un nou resultat. Un espectacle càlid, intens i aromàtic on conviuen Atlàntic i Mediterrani en una fusió rica en matisos.
 
 
Jules
28/02 – 19.30 h
Juli Farfán (veu) i Fedor Veselov (piano) es troben per donar forma a les melodies del tercer disc Polígons. En el projecte Jules hi sona pop, rock, indie, folk i, sobretot, cançó d'autor. Una combinació de melodies contagioses, ritmes variants i harmonies ben travades amb unes lletres punyents, reivindicatives i on també toquen temes del dia a dia amb molta tendresa.
 
 
Núa
07/03 – 19.30 h
Guitarra, violoncel i veu. No cal res més a les tres components de Núa (Núria Valls, M. José Aguilera i Laia Reverté) per fer un viatge en el temps inspirades per trobadors, la cançó popular i la d'autor tot parlant de les passions humanes a través de la poesia i la música. Clàssica, popular i d'autor interpretada amb instruments del passat.
 
 
Líria
14/03 – 19.30 h
Versionant himnes del pop, el folk i el rock o interpretant temes propis, el duet format per l'Enric Cosp (veu i guitarra) i la Núria Conangla (violoncel i veu) creen un ambient proper i tendre. Amb la combinació d'instruments i els arranjaments, aconsegueixen un format acústic de textura molt adaptable a diferents estils i formats.
 
 
Totes cinc actuacions són gratuïtes i no cal reservar entrada, tot i que l'aforament és limitat.

Activitats relacionades