52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Veus

CC Vil·la Florida
13, 20, 27/02 i 05/03/2020
 • Música

Quatre propostes musicals de petit format

Descobrir nous talents o escoltar artistes ja consolidats és un dels objectius del cicle Veus que programa el CC Vil·la Florida des de fa uns quants anys. Durant quatre vespres d'hivern, la sala de concerts de l'equipament de la Bonanova s'omple de tauletes i crea un espai íntim i acollidor per rebre quatre formacions on les dones porten la veu cantant.

El primer dijous vindrà el duet Verde rama (13/02 – 19.30 h), format per la Candela Escobar (cant) i en Marc Búrdalo (guitarra), que presenta el projecte Jardín de Romances nascut de la necessitat i la voluntat de recuperar la poesia de tradició oral dels segles XII-XV i dotar-la de vida, oralitat i música.

De l'edat mitjana passem al segle XX i als ritmes de pop, soul, jazz i R&B del trio Birds (20/02 – 19.30 h). Ales Dee, Saphie Wells i Adri González animaran la tarda de la segona setmana amb versions d'Al Green, Corinne Bailey Rae, Prince, Bob Marley...

La singular trobada entre la Marta Cascales & Carla Gimeno (27/02 – 19.30 h) és la tercera proposta dels concerts Veus. Vénen de mons molt diferents: la jove pianista i compositora beu de la música clàssica mentre que la captivadora cantant del grup The Crab Apples es decanta més pel rock. De la unió en resulta un repertori de composicions pròpies on els dos instruments, veu i teclat, assoleixen el seu màxim potencial.

Ja al mes de març, a tocar del Dia Internacional de les Dones, la Violeta Tello Grau (05/03 – 19.30 h), acompanyada als teclats per en Víctor Valiente, passarà pel CC Vil·la Florida amb el nou treball Música Bruja. Basat en una investigació sobre dones compositores, les peces del disc canten a la vida de les dones, des del naixement fins a la mort.

L'entrada als concerts és gratuïta, però cal reservar taula des del telèfon 932 546 265, enviant un correu electrònic o al punt d'informació de l'equipament.

La fotografia és un retrat de la Violeta Tello fet per la Cristina Glies.

Activitats relacionades

 • Un estiu per a tothom

  On:
  CC Torre Llobeta
  Quan:
  Divendres 03, 10, 17 i 24/07/2020 | Dimarts i Dimecres en família
 • Centres Cívics de Barcelona, també a l'agost

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Fins al 31/08/2020
 • Centres Cívics de Barcelona, també a l'agost

  On:
  Diversos centres cívics
  Quan:
  Fins al 31/08/2020