52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Viatges des del sofà: Estats Units d'Amèrica i Andalusia

CC Trinitat Vella
Dijous: 11 i 18/07/2019
  • Dansa
  • Familiar
  • Gastronomia
  • Literatura
  • Música
  • Teatre

Descobriu els indrets més bells del planeta sense sortir de Barcelona

El passaport del CC Trinitat Vella ha estampat, aquests darrers quatre anys, els segells de Portugal, Japó, Grècia, Mèxic, Itàlia, Brasil, Alemanya i Cuba. Aquest estiu, afegirà dos destins més a l'àlbum de fotografies: Estats Units d'Amèrica i Andalusia.

Cada estiu, l'equipament del districte de Sant Andreu viatja fins a dues ciutats: una d'europea i una altra volant fins a un segon continent. I com ho fa sense agafar l'avió? Doncs a través d'espectacles de cafè-teatre a la terrassa de l'Espai Foradada (c/ de la Foradada, 36) que ens descobreixen la literatura, la música, la gastronomia o el teatre de cada indret. No cal fer reserva d'entrades ni pagar per accedir-hi, però millor si hi aneu amb una mica de temps per no quedar-se a terra per overbooking!
 
 
Ruta 66
Dijous, 11/07 – 20.00 h
Caballera al vent, sona Highway to Hell a la ràdio i la Harley es desplaça per la Ruta 66 recorrent els quasi 4.000 quilòmetres que separen l'estat d'Illinois i Califòrnia. Cervesa, cactus, Elvis Presley, costelles a la barbacoa, àguila, bandera de barres vermelles i estrelles que crida llibertat a ritme de swing... L'origen de la mítica carretera es remunta als anys trenta del segle XX, quan els migrants travessaven el país cap a l'oest buscant una vida millor. Amb el pas dels anys ha deixat de ser una via de pas per esdevenir un mític destí turístic explorat per gent de tot el món. Poseu-vos el casc, que engeguem motors!
 
 
Andalusia
Dijous, 18/07 – 20.00 h
El segon viatge del CC Trinitat Vella ens porta a una terra d'alegria, de flamenc, de poemes de Lorca, de clavells vermells, de gaspatxo i de la guitarra de Paco de Lucia. Llegiu el fragment de José Domínguez Muñoz, El Cabrero, cantant intensament a Andalusia, on la història, la cultura, la gastronomia, l'art i la música ens fan flotar pels seus carrers blancs:
“Al pueblo de Andalucía,
dale alas y volará.
Que es un ave doloría,
buscando la libertad que le han negao toa su vía...”

Activitats relacionades