52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Vols sortir al musical Annie?

CC Can Clariana Cultural
Des del 04/10 i cada dimecres fins a final de curs 2023/24
  • Tallers
  • Teatre

El CC Can Clariana Cultural assaja el tercer muntatge participatiu

A qui no li agrada un bon musical? Deixar-se portar per les melodies de Cats, Els Miserables, Cabaret, Moulin Rouge, La bella i la bèstia. West Side Story... i somiar en trepitjar els escenaris més reconeguts com el West End de Londres o els de Broadway a Nova York!

Com ja sabeu, al CC Can Clariana Cultural treballen a fons les arts escèniques. Un dels projectes més complets que han desenvolupat els últims anys són els musicals de barri familiar, on s’impliquen entitats del Congrés i les famílies al complet.

Després d’Escola de rock (2021/2022) i Matilda (2022/2023) és el torn d’Annie. Segur que en un moment o altre heu cantussejat el Tomorrow ple d’esperança o alguns dels altres grans hits com It’s a hard knock life!. Si és així, l’equipament del Congrés us està esperant per muntar el seu tercer musical.

L'espectacle explica la història de la petita Annie, d’onze anys, que viu en un orfenat dirigit per la senyora Hannigan. Està convençuda que el seu pare i la seva mare són vius i que algun dia l’aniran a buscar. L’Annie coneix per casualitat el multimilionari Warbucks que, de mica en mica, li va agafant afecte i vol adoptar-la. Mentrestant, la parella d’oportunistes Rooster i Lily es fan passar pels seus pares per tal de quedar-se l’herència de la nena.

L’espectacle el dirigeix l’actriu Mar Esteban, que té una àmplia formació i experiència en pedagogia, música i teatre. Per participar en el projecte no cal que tingueu nocions de cant o d’actuació, ni hi ha límit d’edat establert (hi ha molts personatges!).

Només es demana il·lusió i compromís, ja que els assajos comencen el 4 d’octubre del 2023 i duren tot el curs (cada dimecres de 18.30 a 19.30 h). El preu és de 39,78 € (adult) i 24,87 € (infants i joves). Les inscripcions són presencials. A final de curs, hi haurà un parell de funcions davant del públic.

A més de tothom que trepitjarà l’escenari, calen més mans per completar l'espectacle. Com en els muntatges anteriors, cal la implicació del barri sencer: l’escenografia la crea una escola d’art, una escola de dansa defineix les coreografies i el Cor Coralí i el de l’AREP completen les veus.

Activitats relacionades