52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Woyzeck

CC La Farinera del Clot
Del 23/01 al 07/02/2019
  • Teatre

Aquest hivern, la cia. Parking Shakespeare s'instal·la a La Farinera

Entre el 23 de gener i el 7 de febrer, la cia. Parking Shakespeare faran estada a la sala Joan Alsina del CC La Farinera del Clot. Cada dia a les 20.00 h, menys diumenges que descansen, podreu conèixer les peripècies del soldat Woyzeck, el protagonista de la trencadora peça escrita per Georg Büchner l'any 1836.

En el segon hivern que la companyia passa al Clot, i tot celebrant el 10è aniversari, Parking Shakespeare recupera el muntatge que ja van representar amb un èxit considerable a Palo Alto i a la Sala Beckett l'any 2013. Marc Rosich s'ha encarregat de versionar-ne el text i porta la direcció de l'elenc habitual amb alguna nova incorporació. Mireia Cirera, Ester Cort, Ariadna Matas, Adrià Díaz, Pep García-Pascual, Carles Gilabert, Santi Monreal, Ricard Sadurní i Àlvar Triay són les cares que us sonaran d'haver-los vist representant les comèdies de Shakespeare cada estiu des de fa deu anys al Parc de l'Estació del Nord.

Woyzeck, l'obra de teatre inacabada de Büchner, representa el procés de la progressiva deshumanització que pateix el soldat protagonista que dóna nom a la peça. Les contínues tensions amb el seu entorn familiar i social el porten a un estat de creixent alineació i absència que el conduiran inevitablement a la follia i al crim. El text, en aquesta ocasió, es completa amb passatges d'altres peces de Büchner, cites de correspondències entre l'autor i la seva promesa i inclús alguns bocins d'informes mèdics del pare del dramaturg.

Si teniu ganes d'anar-los a veure, ja cal que reserveu entrada enviant un missatge a aquesta adreça de correu. No us costarà un duro, però sí que podeu col·laborar amb el projecte fent una aportació a la caixa que trobareu quan acaba la funció.

La cita teatral ve de bracet amb una exposició retrospectiva de la companyia. Entre el 17 de gener i el 16 de febrer podreu visitar Al nostre gust. 10 anys de Parking Shakespeare, la mostra on repassen a través d'imatges i d'objectes, la trajectòria de la formació teatral que celebra ara la primera dècada de vida. Que per molts més anys podem seguir gaudint de les seves creacions!
 

Activitats relacionades