52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

XII cicle de música religiosa de Sarrià – Sant Gervasi

CC Pere Pruna
09, 16/04 i 04/06/2021
  • Música

Un recorregut per la música sacra de totes les èpoques

L'antiga capella de les Mares Reparadores, convertida des de fa uns anys en el CC Pere Pruna, és l'espai insuperable per acollir un cicle de música religiosa. Sota la mirada atenta dels àngels i vitralls de l'artista Pere Pruna, el centre i el cor de cambra Dyapason organitzen la dotzena edició del cicle musical d'inspiració religiosa, en col·laboració amb el Districte de Sarrià  - Sant Gervasi.

El XII cicle de música religiosa comença amb el recital del contratenor Víctor Jiménez-Díaz acompanyat pel pianista Manuel Ruiz Segarra. A Relicari sacre (09/04 – 20.00 h | Inscripcions 01/04) hi ha espai des de l'obra contemporània de la compositora Mariona Vila fins als grans oratoris barrocs per a castrati, passant per l'impressionisme francès, lieds alemanys, compositors romàntics i classicisme, amb obres de Haydn, Fauré, Bruckner o Vivaldi.

La setmana següent és el torn del violoncel·lista Daniel Claret. La fe... (16/04 – 20.00 h | inscripcions 09/04) relaciona les obres dels compositors Bach i Kurtág a través d'un vincle invisible i de com l'espiritualitat es viu i es manifesta de manera absolutament personal en cada individu.

Finalment, el cor de cambra Dyapason, sota la direcció de Teodor Roura, clou el cicle amb la sessió Música religiosa del romanticisme (04/06 – 20.00 h | inscripcions 28/05) i la interpretació d'obres de Clara i Robert Schumann, així com de Gioachino Rossini.

Els tres concerts tenen entrada lliure i cal reservar-les uns dies abans. Recordeu que hem hagut de reduir notablement el nombre de localitats i per això, si teniu una entrada i finalment no hi podreu assistir, retorneu-la per tal que altres persones puguin accedir-hi. Aquí us expliquem com fer la reserva i la devolució.

Activitats relacionades