52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

XIV cicle de música religiosa a Sarrià – Sant Gervasi

CC Pere Pruna
17, 24/03 i 14/04/2023
  • Música

El CC Pere Pruna s'omple de música sacra

Sabies que on ara hi ha el CC Pere Pruna hi havia una capella dissenyada per l’arquitecte Enric Sagnier? No ens hauria d’estranyar, doncs, que l’equipament del Districte de Sarrià – Sant Gervasi organitzi un cicle de música religiosa des de fa una bona colla d’anys.

La XIV edició del cicle, organitzada a quatre mans entre el centre i el cor de cambra Dyapason i la col·laboració del dstricte, presenta tres concerts gratuïts. Només cal que us recordeu de reservar entrades!

La música popular espiritual a Amèrica: gòspel & songs (17/03 – 20:00 h) és el tema central del primer recital. El tenor Josep Puy i el pianista Jaume Vilaseca faran un recorregut des del ric patrimoni d’origen afroamericà fins als estàndars de la música popular i jazz.

La setmana següent, i amb la Setmana Santa a la vista, el cor de cambra Dyapason acompanyat per la Mercè Molero i en Lluís Roselló al piano i dirigit per en Teodor Roura, interpretaran el Rèquiem de la consolació de Johannes Brahms (24/03 – 20:00 h). Una missa de difunts per confortar la pèrdua dels éssers estimats.

La catorzena edició del cicle de música religiosa a Sarrià – Sant Gervasi es clourà passades les vacances amb una proposta ben original. Si voleu saber com sona la tiorba d’en Ferran Pisà, no deixeu escapar el concert Fervor. La música espiritual italiana del segle XVII (14/04 – 20:00 h). El duo Solnegre es completa amb la soprano Soledad Cardoso. La nova estètica expressiva del segle XVII, teoria degli affetti, també va alterar la música religiosa. L'església volgué adoptar el nou llenguatge expressiu per a meravellar els feligresos.

Activitats relacionades