52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

XXI cicle de Clàssica a Les Corts

CC Josep Maria Trias i Peitx
16, 30/10, 13, 27/ i 11/12/2020
  • Música

Destaca un concert familiar en clau d'humor

El CC Josep Maria Trias i Peitx convoca aquelles persones amants de la música clàssica a la 21a edició del cicle Clàssica a Les Corts. Fins al mes de desembre, xalareu de valent amb les cinc actuacions de la tardor que a partir d'ara es faran en divendres.

La natura ha estat sempre font d'inspiració d'artistes i composicions. En aquesta ocasió, l'Ensemble Amoria (veu, mandolina, violí i guitarra) ha perfilat un programa amb les aus com a protagonistes. Poesia sense paraules del Cant dels ocells (16/10 – 18.00 h) es compon amb el minuet del cigne, el cucut, el cant dels ocells, la ploma de perdiu...

A final d'octubre, la pianista russa Olga Kobekina, professora al Conservatori del Liceu, ofereix el recital comentat Revêrie (30/10 – 18.00 h Ajornat) al voltant de l'obra del compositor francès Achille-Claude Debussy.

Still life, entre el passat i el present (13/11 – 18.00 h Ajornat) és la proposta molt personal de l'Ariadna Alcaide, violinista i cantant. Fa un viatge pel Barroc i el reinterpreta amb criteris històrics i algunes improvisacions lliures amb la veu i el violí.

Com cada edició es programa una activitat dirigida als infants. Commicerto (27/11 – 18.00 h) és la proposta d'aquesta tardor, un recital amb un repertori de peces imprescindibles del món líric i el piano en clau d'humor. El pianista Joel Díaz i el tenor Adrià Mas volen desmitificar la música clàssica i apropar-la al públic més jove amb una barreja perfecta de talent, creativitat i enginy.

Tanca el cicle el concert Cuando acaba de llover (11/12 – 18.00 h). El tenor Facundo Muñoz i el pianista Gustavo Llull fan un viatge musical per l'obra de Carlos Guastavino.

Les entrades valen 4,50 € i les podeu comprar anticipadament al web de l'equipament de Les Corts. Les criatures menors de dotze anys tenen l'entrada gratuïta.

Activitats relacionades