52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

XXI Open Internacional d'Escacs de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

CC Cotxeres de Sants
Del 23/08/2019 fins al 01/09/2019
  • Ciències socials

El torneig creix en popularitat any rere any

Torna l'Open Internacional d'Escacs! Organitzat pel Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, el Catalunya Escacs Club, el Club d’Escacs Comtal, el Club d’Escacs La Cadena i el Districte de Sants-Montjuïc de l’Ajuntament de Barcelona, arriba aquest any a la XXI edició.

El torneig principal, que té lloc entre el 23 d'agost i l'1 de setembre a les sales del CC Cotxeres de Sants i a altres espais propers, seguirà el sistema holandès FIDE a deu rondes i puntua per al Circuit Català. Les persones interessades a participar-hi, amb llicència federativa en vigor, cal que s'inscriguin en línia, pagar la quota de 52 € (el preu varia segons la puntuació FIDE i s'apliquen diversos descomptes) i posteriorment omplir el formulari d'inscripció. El primer premi de la categoria A rebrà 3.000 €, el segon té una dotació econòmica de 2.000 € i el tercer s'emporta 1.200 €. Consulteu totes les distincions del torneig aquí.

Aquesta any, el concurs de fotografia Pau Pascual Duran celebra la segona edició. Els premis porten el nom del jugador del Club d'Escacs Foment Martinenc, amant també de la fotografia, que va morir el desembre de 2017. L'objectiu del concurs és trobar la imatge que servirà de promoció del cartell de la XXII edició de l'Open Internacional d'Escacs. La fotografia guanyadora es premiarà amb 100 € i un trofeu. Podeu participar-hi enviant fins a dues instantànies preses en el decurs de l'Open d'enguany.

A més del torneig celebrat a les Cotxeres de Sants, l'Open organitza un campionat de ràpides per sistema suís a 11 rondes i una jornada de simultànies (27/08 – 11.00 h) al hall de l'Estació de Sants, el campionat de «catx a quatre» (29/08 – 10.30 h) a un dels carrers decorats de la Festa Major de Sants i el XIX torneig de futbol sala (26, 28 i 30/08 – 12.00 h) al Poliesportiu Municipal de la Bordeta.

Per a més informació, podeu consultar el web oficial del torneig.

Activitats relacionades