52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

XXI Premi Relats en femení

CC Sagrada Família
Fins al 23/02/2021
  • Literatura

Aquestes propostes ja han passat

Concurs literari amb motiu del 8 de març

El CC Sagrada Família i la Biblioteca de la Sagrada Família – Josep Maria Ainaud de Lasarte convoquen a totes aquelles dones apassionades per l'escriptura a participar en el XXI Premi Relats en Femení.

Si tens més de setze anys i escrius històries curtes, pots enviar fins a dues creacions al premi, que es remunta a l'any 1999. Podeu escriure sobre el que vulgueu, però això sí: han de ser contes originals i inèdits. La data límit per enviar textos és el 31 de gener del 2021 i el premi són 300 €! Aquí teniu les bases de la convocatòria.

La gala del lliurament de la XXI edició, amb la lectura del veredicte i els relats guanyadors, serà dijous 4 de març a les 19.00 h. Un vespre per celebrar la creativitat literària signada per dones, on la Sònia Moll i la Txus García amenitzaran la vetllada amb un recital poètic. Ah! I es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube del centre.

Però no tot s'acaba aquí! Si encara us queden ganes d'escriure, hi ha un repte més. Coneixeu el microconcurs? Només cal que us inspireu en les paraules de la Montserrat Roig "El meu món ja és un altre, però encara no el sé descriure. És al meu davant." i afegir-hi 140 mots més. Teniu temps fins al 20 de desembre! També podeu apuntar-vos al tradicional taller de poesia escènica (del 02 al 23/02/2021) que es presentarà al públic el primer de març. A més, entre el vint-i-tres de febrer i el vint-i-u de març, a la sala d'exposicions Àlex García, podreu visitar la mostra comissariada per Espai Brut Plegades d'il·lustracions fetes per dones transgressores, que aporten una nova visió del món i la mostra de slammers en acció.

Per a més infromació i inscripcions, consulteu el web del centre.

Activitats relacionades