52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

XXIII Perpetracions a Sant Martí

CC Sant Martí
31/05, 01 i 02/06/2024
  • Dansa
  • Familiar
  • Teatre

Aquestes propostes ja han passat

És el festival anual d’art d’acció i performance

Els dies 31 de maig i el primer cap de setmana de juny se celebra la vint-i-tresena edició del Perpetracions, el festival d’art d’acció i propostes performatives del CC Sant Martí que promou la reflexió crítica i la interacció entre creació artística, vida social i comunitària.

El públic familiar és el que estrena el festival amb un espectacle que combina dansa contemporània, teatre físic, clown i titelles. Petit vermell (31/05 – 18.30 h), de Guillem Batlle i Melissa Salimbeni, busca captar la màgia de Buster Keaton i Charles Chaplin amb una proposta tendra i humorística tot recordant la bellesa de compartir, dels petits moments de la vida i del joc en el dia a dia.

L’endemà, el primer dissabte de juny a partir de les 18.30 h, es donarà el tret de sortida a la ruta artística pel barri (01/06 – 18.30 h) formada per sis propostes: ¿Precaria, bailarina i qué más? de la cia La Quebrá (Precaria García) és un monòleg en forma de dansa; la proposta performativa de dansa que explora la connexió subterrània amb la terra Territory & people de María Plótnikova i Alina Sokulska; Aorta de Melina Peña, una peça sensorial interactiva que treballa amb el concepte de la por com a motor de transformació; No fita, només cross cross cross de Joana Capella Buendia és una acció oberta, on es convida el públic a formar part d’una coreografia coral amb el twerk com a base d’inspiració; Pell nostra de Luca Roma, Nina Roma i Jordina Alonso que reivindica el dret d’expressió d’una pell que crida i clama comprensió; i Invitación a la pereza de Gustavo Caletti, una instal·lació performativa impulsa espais de diàleg al voltant de l’oci i la ganduleria.

Al tercer i últim dia del festival es podrà veure Una bellissima giornata (02/06 – 18.00 h) de la cia. Kernel Dance Theatre a l’Auditori Sant Martí. La peça de dansa, encara en procés de desenvolupament, és una mirada sobre les persones cuidadores des de l’amor i la tendresa. Junyi Sun, Alma Steiner i Marina Miguel, membres de la companyia, integren dansa contemporània, arts marcials i teatre.

Per a més informació, consulteu el web del festival o descarregueu el programa en PDF.

Activitats relacionades