52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

XXIV Premi Relats en femení

CC Sagrada Família
04 i 07/03/2024
  • Literatura

Aquestes propostes ja han passat

Qui guanyarà el concurs literari del CC Sagrada Família 2024?

El CC Sagrada Família i la Biblioteca de la Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte organitzen la 24a edició del concurs Premi Relats en Femení, amb la voluntat de donar el protagonisme a les dones escriptores i crear un espai de reflexió, creativitat i expressió al voltant de la literatura.

Un cop tancada la convocatòria cal esperar el veredicte del jurat. Les escriptores Yaiza Berrocal i Susana Vallejo, la llibretera de la Llibreria Tòmiris Elena González, la Montserrat Vilà, representant del Grup de Dones de l’AVV de la Sagrada Família, la consellera del districte de l'Eixample Marta Sendra Ibáñez, la directora del CC Sagrada Família Ester Bueno i la directora de la Biblioteca de la Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte, Angelina Cabré triaran quines de les 318 històries rebudes mereixen ser les premiades del 2024.

La seva decisió es farà pública el dilluns 4 de març, a partir de les 19.00 h. L’actriu i narradora Jordina Biosca serà la presentadora de la gala on hi haurà la proclamació de les guanyadores de cada categoria i la lectura dels millors relats. Podeu assegurar-vos lloc, reservant plaça des d’aquest enllaç.

Si voleu llegir les històries que s’han premiat en edicions anteriors, seieu una estona a la instal·lació que hi ha al vestíbul del centre o bé llegiu-les en línia des del web dels premis.

A més a més, el dijous següent hi haurà l’exhibició en directe del taller Slammers en acció (07/03 - 20.00 h) dirigit per Poetry Slam Barcelona. Descobrireu el talent dels participants i us submergireu en el món de la poesia en escena i performativa.

Activitats relacionades