52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Zero3 – Altaveu d'accions culturals a Ciutat Vella

CC Convent Sant Agustí
Del 15/06 al 05/07/2019
 • Art i exposicions
 • Divulgació
 • Música
 • Rutes i visites
 • Tallers
 • Teatre

Comença la tercera edició del cicle

Els barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera estan d'enhorabona. I és que entre el 15 de juny i el 5 de juliol, se celebra la tercera edició de l'Altaveu d'accions culturals. El festival d'estiu Zero3 sorgeix de l'aliança de dos equipaments de Ciutat Vella com són el CC Convent Sant Agustí i la Biblioteca Francesca Bonnemaison.

Aquests dos punts neuràlgics del Districte no només comparteixen el codi postal 08003, sinó també la voluntat d'oferir un programa estiuenc que enguany versa entorn la història de la cultura i les músiques populars. Concerts, teatre, xerrades, exposicions, tallers... totes les activitats són gratuïtes!

Atenció a les dues propostes musicals que tindran lloc al claustre de l'equipament de Ciutat Vella: Carles Belda (20/06 – 21.00 h), formant una peculiar parella amb el seu inseparable acordió diatònic, farà sonar melodies de la mediterrània en un cançoner d'ahir i avui. Uns dies més tard, palmes, cordes i tamborets prendran l'espai amb el màxim exponent de la rumba catalana d'arrel, Peret Reyes (05/07 – 20.00 h).

El CC Convent Sant Agustí acull durant el Zero3 un parell d'exposicions en col·laboració amb Òmnium Cultural, Lluites compartides i Cultruta: El rebombori del pa i El forat de la vergonya. La primera, que es pot visitar entre el 17 de juny i fins al 12 de juliol, explica una de les revoltes populars més importants de la història de la ciutat. El motí va tenir lloc l'any 1789, uns mesos abans que la Revolució Francesa i el Convent de Sant Agustí va tenir-hi un paper destacat. La segona, que esta oberta entre el 25 de juny i fins al 5 de juliol, fa un recull dels fets ocorreguts entre l'any 2000 i 2007 a Ciutat Vella. Un exemple de la lluita veïnal contra l’especulació municipal de Barcelona i, en particular, del Districte.

Però si voleu descobrir els barris amb més solera de Barcelona i us agrada dibuixar i escriure, apunteu-vos al concurs Sketch & Write (15/06 – 10.00 h). Obert al públic de qualsevol edat, el certamen de dibuix i escriptura espontània busca deixar testimoni escrit i il·lustrat de l'itinerari que se seguirà a peu per Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. Cal inscriure's prèviament des d'aquest enllaç. Premis en joc!

Per a més informació, podeu consultar el programa complet (PDF) que inclou també les activitats de teatre i divulgació de la Biblioteca Francesca Bonnemaison.

Activitats relacionades

 • Quarta edició del cicle d’humor del Districte de Gràcia

  On:
  CC La Sedeta, CC El Coll - La Bruguera i altres equipaments de Gràcia
  Quan:
  Del 16 al 30/10/2019
 • La reflexió social en format de comèdia marquen el cicle teatral

  On:
  CC Parc Sandaru
  Quan:
  11/10, 8, 14, 15, 29/11, 13 i 15/12/2019
 • Tardes espectaculars per a petits i grans

  On:
  CC Sant Martí
  Quan:
  23/03, 18/05, 11/07, 26/10 i 21/12/2019