52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

14è concurs d'Art Jove

Tancament
20/10/2021

Arts plàstiques

El CC Cotxeres de Sants i el CC Casinet d'Hostafrancs obren la convocatòria de la 14a edició del concurs d'Art Jove. S'hi poden presentar artistes a títol individual que hagin nascut a partir del 1986. L'obra ha de ser original i no premiada en cap altre concurs, i el tema i la tècnica són lliures. Cada artista pot presentar un màxim de dues obres; podeu consultar les especificacions tècniques i de participació a les bases de la convocatòria.

La comissió de selecció d'exposicions dels Cotxeres-Casinet s'encarregarà d'escollir les obres guanyadores. S'estableixen els premis següents: un primer premi de 800 € i una mostra a les Cotxeres de Sants, un segon premi de 400 € i una mostra al Casinet d'Hostafrancs i un premi popular de 100 € i una exposició també al Casinet d'Hostafrancs.

El termini per a la presentació de propostes és el 20 d'octubre a les 18.30 h. Totes les obres presentades estaran exposades del 28 d’octubre al 13 de novembre a la Sala Lluïsa Franch de les Cotxeres de Sants, on es farà una votació popular.

La imatge correspon a un fragment de l'obra guanyadora de l'anterior edició, presentada per Edgar Duch Miret.