52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

20è premi de relats curts

Tancament
02/02/2020

Literatura

El CC Sagrada Família i la Biblioteca Sagrada Família - Josep M Ainaud de Lasarte obren la 20a convocatòria del premi de relats curts amb l'objectiu de crear un espai de reflexió, creativitat i expressió literària per a dones.

Si sou dona i teniu més de 16 anys, podeu enviar les vostres creacions literàries fins al 2 de febrer de 2020. Els treballs han de ser inèdits, de creació pròpia i no poden haver estat premiats anteriorment. S'accepten textos escrits en català o castellà i podeu presentar-ne dos com a màxim, en les categories jove (16-25 anys) o adults (més de 26 anys).

Feu arribar els relats a través del correu info@ccsagradafamilia.net o bé al Punt d'informació del Centre Cívic Sagrada Família (c/ Provença, 480 - 08025 Barcelona).

El jurat, format per tres dones vinculades al món de la lectura i la literatura, valorarà els diferents treballs tenint en compte la qualitat literària dels relats, l'ús del llenguatge no sexista i el tractament dels rols de gènere.

S'atorgarà un premi de 300 € per a cadascuna de les dues categories i l'acte de lliurament serà el dijous 5 de març de 2020 a les 19.00 h a la sala d'actes del CC Sagrada Família.