52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Convocatòries

21è concurs de còmic de Nou Barris

Inici: 
10/03/2021
Tancament
17/05/2021

Aquestes propostes ja han passat

Còmic

El CC Can Verdaguer i el Districte Nou Barris, en col·laboració amb escoles de còmic, editorials, botigues, la Bilbioteca Ignasi Iglesias i el Consorci per a la normalització lingüística, obren la convocatòria del 21è Concurs de Còmic de Nou Barris. S'hi poden presentar tots els aficionats del món, i la temàtica, tècnica i disseny del còmic són lliures.

Podeu participar-hi si teniu més de 9 anys enviant un màxim de dues publicacions inèdites per persona. El còmic, que ha de tenir entre dues i quatre pàgines, s'ha de fer arribar abans del 17 de maig de 2021 (nova data!). Podeu consultar les bases del concurs (PDF) si voleu conèixer-ne tots els detalls.

El jurat, format per professionals del món del còmic i integrat enguany per membres de Ficomic, Norma Editorial, Escola Joso, Bang Ediciones i el dibuxant de còmics Cels Piñol, atorgarà tres premis per categoria (de 9 a 15 anys i de 16 anys en endavant).

S'han establert tres premis per categoria. La juvenil, per a participants d'entre 9 i 15 anys, repartirà un taló de compra en material especialitzat per valor de 250 € per gastar a la botiga Vicenç Piera, un lot de còmics que tria Bang Ediciones i un curs a l'escola Joso per al primer premi i dos talons de 200 € i 150 € per al segon i tercer còmic, respectivament, per compres a la botiga Vicenç Piera. A més de la menció especial al millor còmic en català otorgat pel Centre de Normalització Lingüística de Barcelona a Nou Barris, que obtindrà un lot de còmics i un altre de material de dibuix.

En la categoria d'adults, a partir de 16 anys, també hi haurà tres distincions que consisteixen en 450 € en diversos vals de compra pel primer premi i a més, podrà escollir entre un curs de japonologia o bé una matrícula per al trimestre de llengua japonesa a l’Espai Daruma i 330 € i 250 € per al segon i tercer, respectivament. Norma Editorial, La Cúpula i Planeta Cómic regalen un lot de còmics variats als treballs guanyadors i Vicenç Piera fa un petit obsequi també a cada obra vencedora.

Els còmics poden entregar-se al CC Can Verdaguer, a l'Espai Jove Garcilaso i al Casal de Joves Palau Alòs. El termini de presentació de còmics acaba el 17 de maig de 2021. La publicació del veredicte i el lliurament de premis tindrà lloc dissabte 5 de juny a partir de les 18.00 h al CC Can Verdaguer. El mateix dia, s'inaugurarà l'exposició amb totes les obres presentades que es podrà visitar fins al 16 de juliol.